Yrittäjät

Maarit

Olen harrastanut koiria yli kymmenen vuoden ajan. Pääharrastuksina mukana on kulkenut FH- sekä PK-jälki, toko ja vesipelastus. Vähän on vuosien aikana sivuttu myös agilitya, rally-tokoa ja muita pk-lajeja. Kotoa tällä hetkellä löytyy kaksi tsekinpaimenkoiraa sekä x-rotuinen mummokoira. Minuun voi myös törmätä mm. luonnetestien, pk- sekä pelastuskoirakokeiden koetoimitsijana. Erityisesti luonnetestit ja koirien käyttäytyminen on kiinnostukseni kohteena.

Näette minut hallilla myymälässä sekä kursseja ohjaamassa.

- Toivon onnistumisen iloa kaikille meillä käyville harrastajille - 

Heidi

Koiraharrastustaustaa löytyy minultakin kymmenen vuoden ajalta. Tällä hetkellä kotona asustaa kaksi kisaavaa koiraa, saksanpaimenkoira Vinha ja tsekinpaimenkoira Hippu. Lajeina meillä on PK- sekä FH-jälki ja Vinhalla lisäksi IGP. Mummokoiran virkaa toimittaa x-rotuinen Muru. Vuosien aikana on minulle kertynyt kokemusta myös tokosta, rally-tokosta, agilitystä, muista PK-lajeista sekä nose workista. 

Hallilla toimin myymälässä, kurssien ohjaajana sekä olen intohimoinen koiravalokuvaaja, joten valokuvauksien osalta voi olla yhteydessä suoraan minuun.

- Huikeita treenejä ja hetkiä kaikille -

INFO

Hallin käyttösäännöt

AUKIOLOAJAT

Halli ma-su klo.6-24

Myymälä

Ilmoitamme vaihtelevat aukiolot FB:ssä ja Instagramissa.

OTA YHTEYTTÄ

Tottis Studio HuiKee oy

Telkkistentie 6, 70460 Kuopio

tottisstudiohuikee@gmail.com

y-tunnus 3105088-7

Seuraa tassunjälkiämme

LIITY HUIKEESEEN LAUMAAMME
Taattuja tarjouksia ja ensimmäisenä ajankohtaiset uutiset!

©2020 Tottis Studio HuiKee oy

  • Tottis Studio HuiKee
  • Tottis Studio HuiKee