Toimitusehdot

Toimitusehdot sekä toimitus- ja maksutavat
Voit tehdä tilauksen verkkokaupassa tai sähköpostilla. Tilauksissa tarvikkeet ja vaatteet sis. alv 24 % ja ruoat, herkut sekä lisäravinteet sis. alv 14 %.
Tottis Studio HuiKee oy tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat:

 1. Nouto myymälästä, 0€
  Voit noutaa tilauksesi Tottis Studio HuiKeen myymälästä tai hallilta (Telkkistentie 6, 70460 Kuopio).
  Verkkokaupan kautta sinulle lähetetään sähköpostitse vahvistus, kun tilauksesi on vastaanotettu. Saat erillisen ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa myymälästämme. Säilytämme pakettia myymälässä 14vrk, ellei asiakkaan kanssa ole toisin sovittu
 2. Nouto valitsemastasi Postista, hinta 5,00 €
  Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen.
 3. Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 5,00 €
  Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti.

Toimitusaika
Tuotteidemme lähetysaika on 1 – 4 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Maksutavat
Klarna Checkout – verkkopankit, luottokortit, lasku ja erämaksu
Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna Bank AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

PALAUTUSOIKEUS
Postitse toimitetuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla moitteettomassa kunnossa ja käyttämättömiä. Asiakas vastaa palautuspostituksesta aiheutuneesta kulusta.
Ale-tuotteilla ei ole vaihto eikä palautus oikeutta.

Muuta huomioitavaa
Mikäli postipaketti jää lunastamatta ja se palautuu meille, olemme oikeutettuja pidättämään/perimään palautumisesta aiheutuvat postikulut.

Tottis Studio HuiKee oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy yrityksemme vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

REKLAMAATIOT
Reklamaatiot voi laittaa meille sähköpostilla tottisstudiohuikee (at) gmail.com
Ilmoita viestissäsi mitä tuotetta / asiaa reklamaatio koskee sekä yhteystietosi.