Hallin vuokraus

HuiKee Halli

Tottis Studio HuiKee on syntynyt kahden  koiraharrastajan unelmasta – työskennellä koirien sekä harrastuksien parissa, joista niin silmittömästi nauttii! 

Hallin esittely

Hallimme sijaitsee Kuopion Kelloniemessä hyvien liikenne yhteyksien päässä – osoitteessa Telkkistentie 6, 70460 Kuopio. Halli on suunniteltu erityisesti pk-, toko- ja rally-tokoharrastajien tarpeisiin. Lämmin 380m2 halli on varustettu laadukkaalla kotimaisella Saltexin Polar kumirouhematolla. Matto takaa erinomaiset pito- ja jousto-ominaisuudet, jolloin treenaaminenkin sujuu turvallisesti. Hallissa on ilmalämpöpumppu, joka pitää hallin kesällä viileänä n.+19 ja talvella hallin lämpö pidetään n.+15-19 asteessa.

Meille on tärkeää, että jokaisella harrastajalla on mahdollisuus turvalliseen ja laadukkaaseen treeniin parhaimman ystävänsä eli koiran kanssa. Olemme panostaneet laatuun ja turvallisuuteen. Tilat on siistit ja valoisat sekä hallissa on monipuolisesti eri harrastusvälineitä.

Varaamalla hallin saat koko tilan tarvikkeineen käyttöösi, joten se takaa treenirauhan omiin treeneihin sekä hyvät puitteet yksäreihin, koulutuksiin, tapahtumiin ja seminaareihin. Treenitilaa hallista löytyy noin 340m2 verran ja peilejä hallista löytyy useammalta seinältä, mikä auttaa myös yksin treenaamisessa. 

Halliin on saatavilla vakiovuoroja treeniryhmille, yrittäjille ja yksityisille, sarjakortteja sekä lahjakortteja. Vakiovuorot, sarjakortit ja lahjakortit varataan aina sähköpostitse osoitteesta: tottisstudiohuikee@gmail.com

Hallissa on kulkua ja vakuutusturvaa varten asennettu kameravalvonta. Kameravalvonnan rekisteriselosteen löydät tästä: 

Kameravalvonnan rekisteriseloste

Myymälä

Hallissa toimii myös koiraurheilu- ja harrastustarvikemyymälä. Myymälästä löydät monipuolisesti tarvikkeita eri harrastuksiin- ja lajeihin.  Kannattaa tulla tutustumaan ja hankkimaan treenitarvikkeet ja herkut meiltä!

Myymälän aukioloajat vaihtelevat:
Ilmoitamme aukiolot viikoittain sosiaalisessa mediassa instagramissa ja facebookissa.
Auki olevista viikonlopuista ilmoitetaan erikseen. Kannattaa ottaa meidän sosiaalinen media eli facebook ja instagram seurantaan!

Pihalta löytyy hallin edestä parkkitilaa noin 10 autolle. Heti hallin läheisyyteen saa parkkeerattua kuitenkin lisää autoja. Hallin vierestä löytyy myös hyvät mahdollisuudet lenkkeilyyn sekä metsää löytyy ihan kivenheiton päästä.

Lahjakortit ja sarjakortit

Meiltä nyt saatavilla myös lahjakortteja ja sarjakortteja näppärästi netin kautta! Kurkkaa alta lahjakortti kauppaamme ja nappaa sieltä omasi joko lahjaksi tai itselle! 

Hallin varustelu
Hallin hinnasto syksy 21 - talvi 22

Hallin vuokraus

Hallin vuokraus kaikkina vuorokauden aikoina viikon jokaisena päivänä. Max. 2h varaukset ajanvarauskalenterin kautta. Pidemmät varaukset suoraan sähköpostitse.
Kesätarjous on voimassa 31.8. saakka! Hinnat 1.9. alkaen:
28€/60min
14€/30min

Lahjakortit ja sarjakortit

Nyt meiltä on saatavilla myös sähköisesti lahjakortteja myymälään, halliin, kursseihin ja valokuvauksiin! Lahjakorttikaupasta löydät myös edullisia sarjakortteja hallivuoroihin. Hallivuorot sekä kurssit, jotka maksetaan lahja- tai sarjakortilla varataan sähköpostitse: tottisstudiohuikee@gmail.com

Nappaa omasi alta löytyvän linkin kautta:

Vakiovuorot ja koko päivän varaus

Vakiovuoro on vähintään 10 kertaa toistuva varaus. Vakiovuoron voit varata yksärien ajaksi, kursseille, treeniryhmälle, yksin tai kaverin kanssa.
Syys-talvikauden vakiovuorot:
Syys-joulukuu | 27€/h
Syys-toukokuu | 25€/h
Syys-joulukuu päivävuoro klo.6-15 välillä | 25€/h
Syys-toukokuu päivävuoro klo.6-15 välillä | 22€/h
Lyhyemmät varaukset normihinnaston mukaisesti 28€/h

Hallin voi myös vuokrata esimerkiksi viikonloppuisin koko päivän tapahtumia ja koulutuksia varten. Myös lyhyemmät että pidemmät varaukset sekä arkipäivät ovat sovittavissa. Varaukset tehdään vakiovuoroista että koko päivän varauksista aina sähköpostitse.
Kysy tarjous omiin tarpeisiisi!

Yksi päivä viikonloppuisin 8h 200€
Lauantai ja sunnuntai 6-10h /päivä yhteensä 350€

HuiKee Avain

HuiKee avain on henkilökohtainen avain, joka oikeuttaa hallin käyttöön aina kun se on vapaana. Tällöin hallilla voi olla treenaamassa myös muita avaimellisia. Avaimen haltija on oikeutettu varaamaan 1h/pv omaa privaatti treeniaikaa (ei koske prime time aikoja eli ma-to klo.16-21). Varaus tehdään aikaisintaan edellisenä päivänä. Avain varataan itselle aina sähköpostitse ja se on henkilökohtainen.

1kk avain 100€/kk
4kk avain 80€/kk
6kk avain 60€/kk


Kaveri Avain 15€/kerta
Alta löydät ohjeet Kaveri Avaimen käyttöön
Hallin käyttö- ja varaussäännöt
 
 • Hallin varaaja sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja vastaa siitä, että tilat ja välineet ovat luovutettaessa samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa. 
 • Hallin käyttäjä on itse vastuussa koirastaan ja itsestään sekä sitoutuu korvaamaan itsensä tai koiransa aiheuttamat vahingot hallille, sen kalustolle tai keinonurmelle. Lisäksi hallin käyttäjä on vastuussa koirastaan ja huolehtii, että se on hallinnassa kaikissa tilanteissa. Tottis Studio HuiKee Oy ei vastaa hallin käyttäjän koiran/koirien aiheuttamasta vahingosta hallissa tai sen ulkopuolella oleville koirille tai ihmisille.
 • Kaikki harjoittelu tapahtuu omalla vastuulla. Hallin käyttäjän vastuulla on huolehtia itsensä ja koiransa vakuutusturvasta. Tottis Studio HuiKee Oy ei ole vastuussa koiralle tai koiran haltijalle mahdollisesti tapahtuvista loukkaantumisista hallikiinteistön sisä- tai ulkopuolella. Tottis Studio HuiKee Oy ei ole vastuussa käyttäjille sattuneista vahingoista tai käyttäjien omaisuudesta.
Hallille saapuminen
 • Autot pysäköidään hallin eteen ja sivustalle tukkimatta kulkuväyliä tai oviaukkoja. Muiden yritysten pihaan pysäköinti on kielletty ilman lupaa. Huomioithan naapuruston muut yritykset ja ethän ulkoiluta niiden tai meidän hallin piha-alueilla koiraasi. Kerää myös jätökset pois piha-alueilta hallin välittömästä läheisyydestä. Kulku hallin oikeassa päädyssä nurkan takana olevan nosto-oven luokse tulee olla esteetön!
 • Halliin kuljetaan sisään ja ulos VAIN KOODILUKOLLISESTA ovesta, josta pääset halliin sisäänkin. Hallin nosto-ovessa olevaa ovea ei saa käyttää ilman lupaa.
 • Hallin varauksen yhteydessä olet saanut hallin sähköiseen lukkoon koodin, joko sähköpostitse suoraan varauksen yhteydessä vahvistusviestinä tai yrityksen sähköpostitse laittaman koodin. Pidä koodi tallessa, sillä tarvitset sitä halliin päästäksesi. Hallin koodi on varauskohtainen. HuiKee avaimen haltijoiden kulkukoodit ovat henkilökohtaiset, ethän luovuta koodia muille.
 • Myymälään kulku on hallin edustalta löytyvästä nosto-ovesta ja treenihallin puolelle pääset hallin oikealta puolelta löytyvästä punaisesta ovesta, jossa on kyltti Tottis Studio HuiKee oy.  Hallin nosto-ovessa olevan oven käyttö treeneissä on kielletty!
 • Ovessa, josta pääset halliin sisään on koodilukko, johon saamasi koodi laitetaan ja pääset halliin sisään. Koodilukko ottaa herkästi painallukset ja siitä kuuluu ääni jokaisesta rekisteröidystä painalluksesta. Huomioi tämä, mikäli lukko herjaa väärää koodia. Tällöin naputtele saamasi koodi uudelleen. Ovi pysyy auki 5s.
 • Sisälle päästyäsi hallin valot saa päälle hallin toisesta päästä nosto-oven molemminpuolin olevista katkaisimista. Ensimmäinen katkaisija on tolpassa hallin puolella nosto-oven vasemmalla puolella. Toisen valokatkaisimen löydät sermiseinän oven avaamalla nosto-oven toiselta puolelta tolpasta myymälän oven vierestä.
 • Huomioithan myös sen, että tarvitset ovikoodin mikäli käyt koiran kanssa ulkona ja haluat halliin sisään uudelleen. Saamasi koodi toimii koko varauksesi ajan. Oven väliin voi laittaa naulakosta löytyvän pyyhkeen, jolloin ovi ei mene lukkoon. Muista ottaa kuitenkin pyyhe pois oven välistä ja lukita ovi lähtiessäsi!
 • Huomioithan hallissa mahdollisesti ennen sinua harjoittelevat. Halliin voi mennä  sisälle vasta oman vuorosi alettua, jotta edelliset harjoittelijat pääsevät poistumaan rauhassa. Jokaisella on oikeus harjoitella oman hallivuoronsa loppuun asti häiriöttä.
 • Pidäthän huolta, että saavut ja lähdet vuoroltasi ajallaan. Varaa riittävästi aikaa kentän siivoamiseen ja välineiden palauttamiseen paikoilleen. Vaikka varauksesi jälkeen halli jäisi tyhjäksi, päättyy vuorosi tekemäsi varauksen mukaisesti. Väärinkäytöksistä laskutetaan hinnaston mukaisesti tunneittain. Lisäaikaa pystyt varaamaan varaustilanteen mukaan ajanvarauskalenteristamme.

Hallilla ja hallin siisteys

 • Kentällä käytetään vain sisäkenkiä tai sukkia. Ulkokengille on säilytystilaa kentän sisääntulon vieressä. Koirille löytyy kurapyyhkeitä oven lähettyviltä naulakosta roikkumasta. Pyyhi siis koirasikin tassut, mikäli se on hyvin kurainen ja märkä.
 • Hallilla saa treenata juoksuinen narttu vain juoksuhousut jalassa. Pidäthän housuja myös odottelun aikana koiran päällä. On toivottavaa, että juoksuinen narttu odottaa vuoroaan autossa tai omassa häkissä.
 • Huolehdithan koirasi ulkoiluttamisesta ja tarpeiden teosta ennen halliin tuloa sekä harjoitusten välissä. Mikäli kaikesta huolimatta vahinko sattuu, siivoa välittömästi koirasi jätökset. Suihkuta suihkepulloista puhdistusainetta ja kuivaa paperilla. Käytä merkkailevalla koiralla varmuudeksi pöksyjä. Kerää myös kaikki mahdolliset paperinpalaset pois matosta!
 • Pissa-/kakka vahingoista peritään 10 euron sakko. Sakko maksetaan hallin oven vieressä olevaan punaiseenlaatikkoon käteisellä tai heti tilisiirtona. Oven vierestä pöydältä löytyy tilisiirtolomakkeita, joista näet maksuohjeet.
   • Tilinro: FI82 4600 0011 0659 72
   • Käytä viitettä: 1038
 • Kerää kentälle mahdollisesti jääneet makupalat pois!
 • Halli ja sen ympäristö on pidettävä siistinä. Kakkapusseja saa ilmaiseksi hallin sisältä oven vierestä naulakosta. Siivoa roskasi ja koirien jätökset roskikseen hallista, hallin tontilta ja lähialuilta. Kakkapussit saa laittaa hallin etupuolella ulkona olevaan jäteastiaan.
 • Hallilta löydät laajan kattauksen eri lajien harrastusvälineitä. Kunnioitathan tätä mahdollisuutta käyttää Tottis Studio HuiKeen kaulustoa ja pidät välineistöstä hyvää huolta ja korjaat tarvikkeet omille paikoilleen treenin päätteeksi – koskee myös väliseiniä sekä esteitä. Ilmoitathan heti hallin henkilökunnalle, jos huomaat puutteita tai rikkoutuneita välineitä, joko puhelimitse tai sähköpostitse.
 • Hallin myymälää kannattaa hyödyntää sen aukiollessa, kun tarvitset treeneihin nameja tai uusia leluja tms. Myymälä toimii myös sopimuksesta auki tapahtumien ja pidempien varauksien aikana.
 • Hallilta löytyy kahvin- ja vedenkeitin, mikro sekä jääkaappi, joita voi hyödyntää vapaasti. Pesethän astiat ja kahvipannun käytön jälkeen, niin seuraavan on niitä mukavampi käyttää. Pyydettäessä on myös videotykki varaajien käytössä!

Hallilta poistuminen

 • Treenin jälkeen laita käyttämäsi tavarat paikoilleen ja huolehdi niiden siisteydestä, niin seuraavakin ne löytää helposti. Tarvikehyllyssä on myös desinfiointiainetta välineiden puhdistukseen. Korjaa väliaidat ja esteet paikoilleen.
 • Jos hallille ei jää muita –  sammuta hallin kattovalot katkaisimista nosto-oven molemmin puolin. Ethän päästä ketään ulkopuolisia halliin vuorosi päätyttyä – vaan kaikki kulkevat halliin omalla koodillaan!
 • Kun lähdet varmista, että ovet tulee lukkoon. Huolehdi, että ulko-ovi menee kunnolla kiinni. Jos oven väliin jää roskia ja likaa, ovi ei välttämättä mene kokonaan kiinni tai lukko alkaa piipittämään! Tässä tilanteessa puhdista ensin oviaukko roskista ja tarvittaessa ota yhteyttä Heidiin (0400761255) tai Maaritiin (0451225779).
 • Tervetuloa uudelleen!
 
Varausehdot
 • Varauskalenterin kautta tehdyillä irtovuoroilla ei ole peruutusoikeutta. Koiran tai ohjaajan sairastapauksissa vuoro voidaan vaihtaa korvaavaan vuoroon, mikäli peruutus tehdään 48 tuntia ennen varausta sähköpostitse tottisstudiohuikee (at) gmail.com
 • Vuoroa varatessasi sitoudut noudattamaan hallin sääntöjä ja hyväksyt varausehdot. Vastaat myös siitä, että kaikki kyseisellä vuorolla harjoittelevat koirakot noudattavat hallin sääntöjä.
 • Varauksen tekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Tutustuthan myös rekisteriselosteeseemme.
 • Sisäänpääsy halliin tapahtuu varauksen teon yhteydessä saadulla koodilla.
 • Vakiovuorot sekä koko päivän varaukset maksetaan laskulla. Varaus tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on Tottis Studio HuiKee Oy:lla oikeus perua varaus.
 • Koko päiväksi tai viikonlopuksi tehdyn varauksen voi perua maksutta 21 vuorokautta ennen ko. varausta. Lähetä peruutus sähköpostilla tottisstudiohuikee (at) gmail.com. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan puolet laskusta.
 • Vakiovuoron peruutus tapahtuu 14vrk ennen ensimmäistä vuoroa. Vakiovuoroa ei kuitenkaan voi perua kesken sopimuskautta. Vakiovuoron vuokrannut taho voi siirtää oikeudet ja velvoitteet vuoroonsa kolmannelle osapuolelle vain Tottis Studio HuiKee Oy:n luvalla.
 • Hallin sääntöjen rikkomisesta voidaan vuoro irtisanoa Tottis Studio HuiKeen toimesta, jolloin vuokra vuorosta jää Tottis Studio HuiKee Oy:lle korvaukseksi.
Hallivuorojen varausohjeita
 • Hallin kalenteri on auki kaksi viikkoa eteenpäin irtovuorojen varauksille. Varauksien teko onnistuu helposti ja turvallisesti ajanvarausjärjestelmämme kautta. Tutustuthan aina ennen varausta hallin käyttösääntöihin sekä varausehtoihin (yllä). Halliin pääsee tutustumaan ennen varauksen tekoa, ole tällöin yhteydessä suoraan: tottisstudiohuikee (at) gmail.com.
 • Irtovuoron voit varata joko yksin tai porukalla treeniryhmän/kaveriporukan kesken. Treenaajien määrää ei ole rajoitettu. Vuoron voi varata myös yrityksille/yhdistyksille.
 • Irtovuoron varaaja on vastuussa varaamallaan vuorollaan toiminnastaan. Ethän päästä ulkopuolisia halliin oman vuorosi aikana tai sen päättyessä. 
 • Irtovuorojen maksu tapahtuu vuoroa varatessa sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta, joka käyttää Visma Pay -palvelinta.
 • Varauskalenterin kautta tehdyillä irtovuoroilla ei ole peruutusoikeutta. Koiran tai ohjaajan sairastapauksissa vuoro voidaan vaihtaa korvaavaan vuoroon, mikäli peruutus tehdään 48 tuntia ennen varausta sähköpostitse: tottisstudiohuikee (at) gmail.com.
HuiKee Avain
 • Halliin saatavilla myös HuiKee avaimia eli ”avainmaksun” maksamalla saat halliin itsenäisen käyttöoikeuden kaikkina niinä aikoina, kun hallilla ei ole muita varauksia. Avaimet lunastetaan ja varataan aina sähköpostitse ( tottisstudiohuikee (at) gmail.com ). Avain laskutetaan kuukausittain tai sitten muissa erissä, jotka erikseen sovitaan.
 • HuiKee hallilla avaimelliset ovat myös huikeessa etulyöntiasemassa ja saavat varata 1h päivässä omaa privaattiaikaa treeneihin!
 • Näiden varauksien teko onnistuu aina 7 vuorokautta eteenpäin 1.9.2021 alkaen. Avaimelliset voi varata hallin mihin vain aikaan vuorokaudesta kun hallilla on vapaata!
 • Avaimellisilla on omat koodit, joilla pääset kulkemaan halliin sisään. Koodi toimii koko avaimen käyttöoikeuden ajan. Avainkoodi on henkilökohtainen eli kaikkien yhtäaikaa treenaavien on oltava avaimenhaltijoita tai lunastanut Kaveri Avaimen.
 • Avaimellisen apuna voi kuitenkin toimia henkilö, joka ei itse treenaa omaa koiraansa (huom! ei kaupallista toimintaa).
 • Meillä on saatavilla myös Kaveri Avain. Kaveri avaimen ideana on mahdollistaa yksittäiset treenit varsinaisen avaimellisen kaverina, jolloin hinta on 15€/kerta. Tällöin kaverikin voi treenata oman koiransa. Kaveri Avaimen maksu maksetaan etukäteen firman tilille tai myymälän aukiollessa suoraan myymälään. 
 • Kaveri Avain maksetaan etukäteen firman tilille:

   

   • FI82 4600 0011 0659 72
   • käytä viitettä: 1012
 • Kaveri Avain on mahdollista maksaa myös suoraan myymälään, tarkista myymälän aukiolo etukäteen. Hallilta löytyy myös oven vierestä tilisiirtolomakkeita maksua varten.
 • Huomioithan, että hallille voi mennä avaimelliset ilman varausta, jolloin hallilla voi olla muitakin avaimellisia treenaamassa – kalenteri päivittyy koko ajan. Mikäli hallille sattuu useampi avaimellinen yhtäaikaa, hallilla jo oleva avaimellinen voi treenata max. 30min, jonka jälkeen halli tulee luovuttaa seuraavalle tai sopia yhteistreeneistä.
Vakiovuoron varaus
 • Halliin on yhdistyksille, yrityksille, treeniporukoille, yksin treenaaville ja esimerkiksi yksärien tarjoajille tarjolla vakiovuoroja. Vakiovuoro on säännöllisesti toistuva varaus, jolla saat omaa treenirauhaa sekä pääset nauttimaan säännöllisestä treenistä parhaaseen aikaan.
 • Vakiovuoro on vähintään 10 kertaa toistuva varaus. Vakiovuorot varataan suoraan sähköpostitse osoitteesta: tottisstudiohuikee (at) gmail.com.
 • Vakiovuorot sekä kokopäivän varaukset maksetaan etukäteen laskulla joko erissä tai kerralla. Varaus tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on Tottis Studio HuiKee Oy:lla oikeus perua varaus.
 • Vakiovuoron peruutus tapahtuu 14vrk ennen ensimmäistä vuoroa. Vakiovuoroa ei voi kuitenkaan perua kesken sopimuskautta. Vakiovuoron vuokrannut taho voi siirtää oikeudet ja velvoitteet vuoroonsa kolmannelle osapuolelle vain Tottis Studio HuiKee Oy:n luvalla.
Yhdistykset ja yritykset
 • Yhdistykset ja yritykset voivat varata meiltä useammankin vakiovuoron ja käyttää ne haluamallaan tavalla jäsenistön/asiakkaidensa kesken. Esim. Yhdistys varaa viikossa kolme vuoroa käyttöönsä, jolloin yhdistys voi jakaa varaamansa vuorot jäsenistön käyttöön vapaasti ja hoitaa maksuasiat yhdistyksen sisällä kuinka näkee parhaakseen.
 • Yritykset ja yhdistykset voivat tehdä myös yksittäisiä vuorovarauksia suoraan ajanvarauskalenteristamme.
 • Vuokraamme hallia myös tapahtumia, kokeita ja koulutuksia varten. Järjestäjä huolehtii itse, että tilat soveltuvat kaikilta osin järjestämäänsä tapahtumaa, kokeita tai koulutusta varten, sekä vastaa tarvittaessa lupien hankinnasta tätä varten.
 • Vuorot varataan laittamalla sähköpostia osoitteeseen; tottisstudiohuikee (at) gmail.com.
 • Pidempien varauksien hinnat neuvoteltavissa erikseen, muutoin voimassa on vakiovuorojen hinnasto.
 • Vakiovuoron peruutus tapahtuu 14vrk ennen ensimmäistä vuoroa. Vakiovuoroa ei voi kuitenkaan perua kesken sopimuskautta. Vakiovuoron vuokrannut taho voi siirtää oikeudet ja velvoitteet vuoroonsa kolmannelle osapuolelle vain Tottis Studio HuiKee Oy:n luvalla.
Tapahtumat, koulutukset, kokeet yms.
 • Meiltä voi varata hallin tapahtumia, kokeita, koulutuksia sekä mm. luentoja varten. 
 • Hallistamme löytyy videotykki sekä valkoinen seinä luentoja varten. Lisäksi on mahdollisuus kahvinkeittoon ja omien eväiden säilytykseen. Hallilta löytyy kahvin- ja vedenkeitin, mikro, jääkaappi sekä wc. Tapahtuman järjestäjä huolehtii itse, että osallistujat tuovat vaikka retkijakkarat mukanansa luentojen seuraamista varten.
 • Järjestäjä huolehtii itse, että tilat soveltuvat kaikilta osin tapahtumaa, kokeita tai koulutusta varten, sekä vastaa tarvittaessa lupien hankinnasta tätä varten.
 • Koko päiväksi tai viikonlopuksi tehdyn varauksen voi perua maksutta 21 vuorokautta ennen ko. varausta. Lähetä peruutus sähköpostilla tottisstudiohuikee (at) gmail.com. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan puolet laskusta.