top of page

HuiKeen kouluttaja

Jemina

Jemina kouluttaa HuiKeella mm. arki- ja pentukursseja

sekä puuharyhmiä.

IMG_20230708_184208_edited.jpg
image0.jpeg

Olen Jemina, aktiivinen koiraharrastaja ja koira-alan yrittäjä. Opiskelen eläintenkouluttajan ammattitutkintoa, ja olen suorittanut osatutkintoja eläintenhoitajan perustutkinnosta. Tykkään kartoittaa tietoani jatkuvasti myös koulutuksien, seminaarien ja valmennuksien kautta. Erityisen kiinnostunut olen yksinolo- ja hihnakäytöksen haasteista.

 

Koen olevani ihmisenä ja kouluttajana helposti lähestyttävä, empaattinen ja tsemppaava. Lähestyn koirakkoa kartoittamalla heidän tilanteen ja toiveet yksilöllisesti, jotta voimme yhdessä lähteä pohtimaan mahdollisia ratkaisuja kohti onnistumisia.

Tykkään rakentaa asioita pala kerrallaan, ja paneutua koiran oikeanlaiseen mielentilaan niin arkielämässä kun harrastuskentilläkin. Minulle arvokkainta koiran kanssa tehdessä on toimiva vuorovaikutus ja hyvä yhteistyö - hauskanpitoa unohtamatta!

 

Tällä hetkellä minulla on kotona saksanpaimenkoira Fida (Quickbug Riittävän Ripeä), sekä keskikokoinen villakoira Brie (Qualityline's Just In Case). Harrastuksiimme kuuluu pk-jälki, toko, rally-toko ja nosework.

Vapaa-ajallani olen mukana harrastusseurani toiminnassa, sekä teen eläinavusteista toimintaa Brien kanssa!

 

Toivottavasti nähdään koulutuksissa!

bottom of page