top of page

HuiKeen kurssiehdot ja ohjeet

 • Kurssille ilmoittautuminen on sitova ja kurssimaksu tulee maksaa ennen kurssin alkua tai viimeistään eräpäivänä/valitun maksutavan mukaan. Verkkokaupasta ostetuissa kursseissa toimii maksuvaihtoehtoina Klarnan maksutavat. Jatkuvissa valmennuksissa laskutus tapahtuu kuukausittain erikseen toimitettavalla laskulla. Jatkuvissa valmennuksissa on 1kk irtisanomisaika! Irtisanomiset ilmoitetaan meille sähköpostitse: tottisstudiohuikee (at) gmail.com

 • Kurssien ilmoittautumisen voi perua maksutta 15 vrk ennen kurssin alkua sähköpostitse tottisstudiohuikee (at) gmail.com, peruutus kuitataan aina vastaanotetuksi. Jos peruutus tehdään 1-14 vrk ennen kurssin alkua, Tottis Studio HuiKee Oy:lla on oikeus veloittaa 50% kurssin hinnasta. Kurssin alettua ei peruutuksia enää oteta vastaan. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

 • Kurssille ei saa osallistua sairaan koiran kanssa. Mikäli koiralla todetaan jokin pidempi aikainen sairaus tai tapaturma, tällöin kurssi voidaan korvata eläinlääkärin todistusta vastaan myöhemmin uudella kurssilla tai tapauskohtaisesti palauttamalla kurssimaksu. Kurssia ei korvata mikäli koiralla on jo ennen kurssin alkua todettu sairaus, jonka oireilun vuoksi kurssikertoja tai kurssille osallistuminen jää väliin (mm. nivelrikko/jokin muu pitkäaikainen sairaus).

 • Mikäli koiralla todetaan jokin tartuntatauti kuten kennelyskä, loistartunta tms. tulee siitä ilmoittaa viipymättä kurssin järjestäjälle. Tällöin koira ei saa osallistua kurssille. Tässä tapauksessa voit itse myydä oman vuorosi eteenpäin toiselle ohjaajalle esim. Tottis Studio HuiKeen omassa fb-ryhmässä ja tapauskohtaisesti korvaamme kurssin toisella kurssilla tai palauttamalla maksun.

 • Koiran ohjaajan työesteen, sairastumisen tai esimerkiksi lomamatkan vuoksi väliin jääneitä kurssikertoja ei korvata. Tällöin voit itse myydä oman vuorosi toiselle ohjaajalle esim. Tottis Studio HuiKeen omassa fb-ryhmässä.

 • Mikäli kurssin kouluttaja joutuu perumaan koulutuskerran esimerkiksi sairastumisen tai hallilla olevan koko päivän varauksen vuoksi, kurssikerran ohjaa sijainen tai väliin jäävä kurssikerta korvataan erikseen ilmoitettavana ajankohtana tai ko. kerran maksu hyvitetään.

 • Tottis Studio HuiKee oy:lla on oikeus siirtää tai perua koko kurssi olosuhteiden pakosta, jolloin kurssimaksut hyvitetään tai siirretään osallistuminen seuraavaan kurssiin. Myöskin Tottis Studio HuiKee pidättää oikeuden vaihtaa/muuttaa kurssin ohjaajaa sairastapausten/muiden pakottavien syiden vuoksi.

 

KURSSIPAIKKA JA MAASTOKURSSIT 

 • Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan hallin sekä kurssien sääntöjä ja vastaa siitä, että tilat ja välineet ovat kurssin alkaessa samassa kunnossa kuin sen päättyessä. 

 • Kurssille osallistuja on itse vastuussa koirastaan ja itsestään sekä sitoutuu korvaamaan itsensä tai koiransa aiheuttamat vahingot hallille, sen kalustolle tai keinonurmelle. Lisäksi kurssilainen on vastuussa koirastaan ja huolehtii, että se on hallinnassa kaikissa tilanteissa. Tottis Studio HuiKee Oy ei vastaa hallilla tai kursseilla käyvän kurssilaisen koiran/koirien aiheuttamasta vahingosta hallissa tai sen ulkopuolella oleville koirille tai ihmisille.

 • Kaikki harjoittelu tapahtuu omalla vastuulla. Kurssille osallistujan vastuulla on huolehtia itsensä ja koiransa vakuutusturvasta. Tottis Studio HuiKee Oy ei ole vastuussa koiralle tai koiran haltijalle mahdollisesti tapahtuvista loukkaantumisista hallikiinteistön sisä- tai ulkopuolella eikä maastossa/kentällä treenatessa. Tottis Studio HuiKee Oy ei ole vastuussa käyttäjille sattuneista vahingoista tai käyttäjien omaisuudesta.

HALLILLE SAAPUMINEN

 • Halliin kuljetaan sisään ja ulos VAIN KOODILUKOLLISESTA ovesta, josta pääset halliin sisäänkin. Hallin nosto-ovessa olevaa ovea ei saa käyttää ilman lupaa. Kurssien aikana kerromme kulkukäytännöistä erikseen.

 • Hallin edustalta löytyy parkkitilaa noin kymmenelle autolle. Parkkeeraa autosi järkevästi, että kaikille hallin käyttäjille riittää parkkitilaa. Ethän tuki kulkuväyliä tai parkkeeraa viereisten yritysten pihoihin. Kulku hallin oikeassa päädyssä nurkan takana olevan nosto-oven luokse tulee olla esteetön.

 • Koirat ulkoilutetaan hyvin ennen halliin menoa kiinteistön tontin ulkopuolella sekä kerätään kaikki jätökset hallin edustalta löytyvään roska-astiaan. 

 • Myymälään kulku on hallin edustalta löytyvästä nosto-ovesta ja treenihallin puolelle pääset hallin oikealta puolelta löytyvästä punaisesta ovesta, jossa on kyltti Tottis Studio HuiKee oy.

HALLILLA JA HALLIN SIISTEYS 

 • Kentällä käytetään vain sisäkenkiä tai sukkia. Ulkokengille on säilytystilaa kentän sisääntulon vieressä. Koirille löytyy kurapyyhkeitä oven lähettyviltä naulakosta roikkumasta. Pyyhi siis koirasikin tassut, mikäli se on hyvin kurainen ja märkä.

 • Hallilla olevia häkkejä saa lainata - jätäthän häkin siistiin kuntoon ja ethän anna koirasi repiä häkkejä.

 • Hallilla saa treenata juoksuinen narttu vain juoksuhousut jalassa. Pidäthän housuja myös odottelun aikana koiran päällä. On toivottavaa, että juoksuinen narttu odottaa vuoroaan autossa tai omassa häkissä/sivummassa.

 • Huolehdithan koirasi ulkoiluttamisesta ja tarpeiden teosta ennen halliin tuloa sekä harjoitusten välissä. Mikäli kaikesta huolimatta vahinko sattuu, siivoa välittömästi koirasi jätökset. Suihkuta suihkepulloista puhdistusainetta ja kuivaa paperilla. Käytä merkkailevalla koiralla varmuudeksi pöksyjä.

 • Pissa-/kakka vahingoista peritään 10 euron sakko. Sakko maksetaan hallin ovensuulla olevaan punaiseen laatikkoon käteisellä tai heti Mobile Pay:lla käytä koodia: 48230. Hallin seinällä on myös laput, joissa on ohjeet siivoukseen sekä maksuun.

  • Tilinro: ​FI82 4600 0011 0659 72

  • Käytä viitettä: 1038

 

 • Siivoamattomista sekä maksamattomista jätöksistä/tahroista veloitetaan 100€ sakkomaksu!! Koskee myös oksennuksia sekä muita tahroja.

 • Kerää kentälle mahdollisesti jääneet makupalat sekä karvatupot/lelunpalat aina pois.

 • Halli ja sen ympäristö on pidettävä siistinä. Kakkapusseja saa ilmaiseksi hallin sisältä ovensuulta. Siivoa roskasi ja koirien jätökset roskikseen hallista, hallin tontilta ja lähialuilta. Kakkapussit saa laittaa hallin ulkona olevaan jäteastiaan - ethän laita kakka/pissapusseja tai muita haisevia jätöksiä sisäroskiksiin!

 • Hallilta löydät laajan kattauksen eri lajien harrastusvälineitä. Kunnioitathan tätä mahdollisuutta käyttää Tottis Studio HuiKeen kaulustoa ja pidät välineistöstä hyvää huolta ja korjaat tarvikkeet omille paikoilleen treenin päätteeksi - koskee myös väliseiniä sekä esteitä. Ilmoitathan heti hallin henkilökunnalle, jos huomaat puutteita tai rikkoutuneita välineitä, joko puhelimitse tai sähköpostitse.

 • Hallilta löytyy kahvin- ja vedenkeitin, mikro sekä jääkaappi, joita voi hyödyntää vapaasti. Pesethän astiat ja kahvipannun käytön jälkeen, niin seuraavan on niitä mukavampi käyttää.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä HuiKeen henkilökuntaan:

tottisstudiohuikee (at) gmail.com

bottom of page