Julkaistu Jätä kommentti

Valkkuryhmät

Koulutukset ja kurssit

PK-tottis/BH valkkuryhmiin on vapaita paikkoja!

PK-Tottis/BH VALKKU on tarkoitettu aloitteleville tai kokeneemmille koirakoille, jotka haluavat harjoitella säännöllisesti pk-tottista ja/tai tähtäävät kokeisiin kuten BH-kokeeseen. Ryhmä koostuu eritasoisista koirakoista, joten kaikki harjoitukset tehdään koirakoiden tason ja tavoitteiden mukaan. Ryhmän kaikki treenit toteutetaan koirakoiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Ryhmiin ei ole ikä tai rotuvaatimuksia. Ryhmissä on 1kk irtisanomisaika.

  • Torstai klo.19.30-21 ryhmä: 1 paikka vapaana – ohjaaja Viivi Kärnä
  • Keskiviikko AAMU klo.10-11.30 ryhmä: 1 paikka vapaana – ohjaajat Heidi Lappalainen ja Maarit Paldan

Rally-toko valmennusryhmä on myöskin aloitteleville tai kokeneemmille koirakoille, jotka haluavat harjoitella säännöllisesti rallya/tai tähtäävät kokeisiin. Ryhmä koostuu eritasoisista koirakoista, joten kaikki harjoitukset tehdään koirakoiden tason ja tavoitteiden mukaan. Ryhmän kaikki treenit toteutetaan koirakoiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Ryhmiin ei ole ikä tai rotuvaatimuksia. Ryhmissä on 1kk irtisanomisaika.

  • Tiistai klo.18-19 ryhmä: toistaiseksi täynnä – ohjaaja Heidi Lappalainen

Molempiin ryhmiin voi ilmoittautua sähköpostilla tottisstudiohuikee@gmail.com. Kerro hieman teistä, taustoista ja tavoitteista. Ryhmiin voi myös ilmoittautua ns jonoon, odottamaan vapautuvaa paikkaa. Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *