Ohjeet hallivaraukseen

Irtovuorojen varaus

 • Hallin kalenteri on auki kaksi viikkoa eteenpäin irtovuorojen varauksille. Varauksien teko onnistuu helposti ja turvallisesti ajanvarausjärjestelmämme kautta. Tutustuthan aina ennen varausta hallin käyttösääntöihin sekä varausehtoihin (yllä). Halliin pääsee tutustumaan ennen varauksen tekoa, ole tällöin yhteydessä suoraan: tottisstudiohuikee (at) gmail.com.

 • Irtovuoron voit varata joko yksin tai porukalla treeniryhmän/kaveriporukan kesken. Treenaajien määrää ei ole rajoitettu.

 • Irtovuoron varaaja on vastuussa varaamallaan vuorollaan toiminnastaan. Ethän päästä ulkopuolisia halliin oman vuorosi aikana tai sen päättyessä. 

 • Irtovuorojen maksu tapahtuu vuoroa varatessa meidän sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta, joka käyttää Bamboraa.

 • Varauskalenterin kautta tehdyillä irtovuoroilla ei ole peruutusoikeutta. Koiran tai ohjaajan sairastapauksissa vuoro voidaan vaihtaa korvaavaan vuoroon, mikäli peruutus tehdään 48 tuntia ennen varausta sähköpostitse: tottisstudiohuikee@gmail.com.

Näin teet varauksen:

 1. Katso ohjeet tästä linkistä -> Kalenterin käyttöohjeet

HuiKee Avain

 • Halliin saatavilla myös HuiKee avaimia eli "avainmaksun" maksamalla saat halliin itsenäisen käyttöoikeuden kaikkina niinä aikoina, kun hallilla ei ole muita varauksia.

 • Avaimellisilla on omat koodit, joilla pääset kulkemaan halliin sisään. Koodi toimii koko avaimen käyttöoikeuden ajan. Avainkoodi on henkilökohtainen eli kaikkien yhtäaikaa treenaavien on oltava avaimenhaltijoita tai lunastanut Kaveri Avaimen.

 • Avaimellisen apuna voi kuitenkin toimia henkilö, joka ei itse treenaa omaa koiraansa (huom! ei kaupallista toimintaa).

 • Meillä on saatavilla myös Kaveri Avain. Kaveri avaimen ideana on mahdollistaa yksittäiset treenit varsinaisen avaimellisen kaverina, jolloin hinta on 15€/kerta. Tällöin kaverikin voi treenata oman koiransa. Kaveri Avaimen maksu maksetaan etukäteen firman tilille tai myymälän aukiollessa suoraan myymälään. Alta löydät maksu ohjeet.

 • Huomioithan, että hallille voi mennä ilman varausta, jolloin hallilla voi olla muitakin avaimellisia treenaamassa - kalenteri päivittyy koko ajan. Mikäli hallille sattuu useampi avaimellinen yhtäaikaa, hallilla jo oleva avaimellinen voi treenata max. 30min, jonka jälkeen halli tulee luovuttaa seuraavalle tai sopia yhteistreeneistä. Yhdessä treenaamisessa on voimaa!

 • HuiKee hallilla avaimelliset ovat myös huikeessa etulyöntiasemassa ja saavat varata 1h päivässä omaa privaattiaikaa treeneihin! Näiden varauksien teko onnistuu aikaisintaan edellisenä päivänä. Eli jos olet menossa treenaamaan tiistaina, voit varata oman privaattivuorosi aikaisintaan maanantaina ja viimeistään tunti ennen vuoroa, mikäli hallissa on vapaata. Avaimellisten privaattiaikaa ei kuitenkaan voi varata Prime Time aikana eli ma-to klo.16-21. Avaimellisen privaattiajan varauksen ohjeet kalenterin käyttöohjeissa.

Näin saat HuiKee avaimen:

 1. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: tottisstudiohuikee (at) gmail.com. 

 2. Avainmaksu maksetaan joko yhdessä tai useammassa erässä riippuen avainoikeuden pituudesta.

 3. Kaveri Avain maksetaan etukäteen firman tilille: FI82 4600 0011 0659 72 - käytä viitettä: 1012. Kaveri Avain on mahdollista maksaa myös suoraan myymälään, tarkista myymälän aukiolo etukäteen. Hallilta löytyy myös kahvipöydältä tilisiirtolomakkeita maksua varten.

Vakiovuoron varaus

 • Halliin on yhdistyksille, yrityksille, treeniporukoille, yksin treenaaville ja esimerkiksi yksärien tarjoajille tarjolla vakiovuoroja. Vakiovuoro on säännöllisesti toistuva varaus, jolla saat omaa treenirauhaa sekä pääset nauttimaan säännöllisestä treenistä parhaaseen aikaan.

 • Vakiovuoro on vähintään 10 kertaa toistuva varaus. Vakiovuorot varataan yritykseltä suoraan sähköpostitse osoitteesta: tottisstudiohuikee (at) gmail.com.

 • Vakiovuorot sekä koko päivän varaukset maksetaan laskulla. Varaus tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on Tottis Studio HuiKee Oy:lla oikeus perua varaus.

 • Vakiovuoron peruutus tapahtuu 14vrk ennen ensimmäistä vuoroa. Vakiovuoroa ei voi kuitenkaan perua kesken sopimuskautta. Vakiovuoron vuokrannut taho voi siirtää oikeudet ja velvoitteet vuoroonsa kolmannelle osapuolelle vain Tottis Studio HuiKee Oy:n luvalla.

 Näin teet vakiovuoron varauksen:

 1. Vakiovuoro varataan laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen: tottisstudiohuikee (at) gmail.com.

 2.  Varaukset maksetaan laskulla valinnan mukaan joko yhdessä tai useammassa erässä, josta ensimmäinen erä maksetaan aina ennen ensimmäisen varauksen alkua eräpäivään mennessä. 

Yhdistykset ja yritykset

 • Yhdistykset ja yritykset voivat varata meiltä useammankin vakiovuoron ja käyttää ne haluamallaan tavalla jäsenistön/asiakkaidensa kesken. Esim. Yhdistys varaa viikossa kolme vuoroa käyttöönsä, jolloin yhdistys voi jakaa varaamansa vuorot jäsenistön käyttöön vapaasti ja hoitaa maksuasiat yhdistyksen sisällä kuinka näkee parhaakseen.

 • Vuokraamme hallia myös tapahtumia, kokeita ja koulutuksia varten. Järjestäjä huolehtii itse, että tilat soveltuvat kaikilta osin järjestämäänsä tapahtumaa, kokeita tai koulutusta varten, sekä vastaa tarvittaessa lupien hankinnasta tätä varten.

 • Vuorot varataan laittamalla sähköpostia osoitteeseen; tottisstudiohuikee (at) gmail.com.

 • Pidempien varauksien hinnat neuvoteltavissa erikseen, muutoin voimassa on vakiovuorojen hinnasto.

 • Vakiovuoron peruutus tapahtuu 14vrk ennen ensimmäistä vuoroa. Vakiovuoroa ei voi kuitenkaan perua kesken sopimuskautta. Vakiovuoron vuokrannut taho voi siirtää oikeudet ja velvoitteet vuoroonsa kolmannelle osapuolelle vain Tottis Studio HuiKee Oy:n luvalla.

 Näin teet varauksen:

 1. Vuorot varataan laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen: tottisstudiohuikee (at) gmail.com. 

 2. Varaukset maksetaan laskulla valinnan mukaan joko yhdessä tai useammassa erässä, josta ensimmäinen erä maksetaan aina ennen ensimmäisen varauksen alkua eräpäivään mennessä.  

Tapahtumat, koulutukset, kokeet yms.

 • Meiltä voi varata hallin tapahtumia, kokeita, koulutuksia sekä mm. luentoja varten. 

 • Hallistamme löytyy videotykki sekä valkoinen seinä luentoja varten. Lisäksi on mahdollisuus kahvinkeittoon ja omien eväiden säilytykseen. Hallilta löytyy kahvin- ja vedenkeitin, mikro, jääkaappi sekä wc. Tapahtuman järjestäjä huolehtii itse, että osallistujat tuovat vaikka retkijakkarat mukanansa luentojen seuraamista varten.

 • Järjestäjä huolehtii itse, että tilat soveltuvat kaikilta osin tapahtumaa, kokeita tai koulutusta varten, sekä vastaa tarvittaessa lupien hankinnasta tätä varten.

 • Koko päiväksi tai viikonlopuksi tehdyn varauksen voi perua maksutta 21 vuorokautta ennen ko. varausta. Lähetä peruutus sähköpostilla tottisstudiohuikee (at) gmail.com. ​Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan puolet laskusta.

 Näin teet varauksen tapahtumaa varten:

 1. Tapahtumat varataan laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen: tottisstudiohuikee (at) gmail.com. 

 2. Varaukset maksetaan laskulla ennakkoon eräpäivään mennessä.  

HALLIN OHJEET

Halliin meno

 • Hallin varauksen yhteydessä olet saanut hallin sähköiseen lukkoon koodin joko sähköpostitse suoraan varauksen yhteydessä vahvistusviestinä tai yrityksen sähköpostitse laittaman koodin. Pidä koodi tallessa, sillä tarvitset sitä halliin päästäksesi. Hallin koodi on varauskohtainen. HuiKee avaimen haltijoiden kulkukoodit ovat henkilökohtaiset, ethän luovuta koodia muille.

 • Hallin edustalta löytyy parkkitilaa noin kymmenelle autolle. Parkkeeraa autosi järkevästi, että kaikille hallin käyttäjille riittää parkkitilaa. Ethän tuki kulkuväyliä tai parkkeeraa viereisten yritysten pihoihin.

 • Koirat ulkoilutetaan hyvin ennen halliin menoa kiinteistön tontin ulkopuolella sekä kerätään kaikki jätökset hallin edustalta löytyvään roska-astiaan. 

 • Myymälään kulku on hallin edustalta löytyvästä nosto-ovesta ja treenihallin puolelle pääset hallin oikealta puolelta löytyvästä punaisesta ovesta, jossa on kyltti Tottis Studio HuiKee oy.

 • Ovessa on koodilukko, johon saamasi koodi laitetaan ja pääset halliin sisään. Koodilukko ottaa herkästi painallukset ja siitä kuuluu ääni jokaisesta rekisteröidystä painalluksesta. Huomioi tämä, mikäli lukko herjaa väärää koodia. Tällöin naputtele saamasi koodi uudelleen. Ovi pysyy auki 5s.

 • Sisälle päästyäsi oven vierestä vasemmasta reunasta löydät valokatkaisijan kulkuvalolle. Hallin valot saa päälle hallin toisesta päästä nosto-oven molemminpuolin olevista katkaisimista. Mikäli nosto-oven edessä on sermit paikoillaan, avaa sermiseinän ovi ja löydät toisen valokatkaisimen myymälän oven vierestä.

 • Kuljethan hallissa ainoastaan sisäkengillä tai sukilla. Kenkäteline löytyy halliin tullessa oven vierestä. 

 • Huomioithan myös sen, että tarvitset ovikoodin mikäli käyt koiran kanssa ulkona ja haluat halliin sisään uudelleen. Saamasi koodi toimii koko varauksesi ajan.

Hallilla

 • Hallilta löydät laajan kattauksen eri lajien harrastusvälineitä. Kunnioitathan tätä mahdollisuutta käyttää Tottis Studio HuiKeen kaulustoa ja pidät välineistöstä hyvää huolta ja korjaat tarvikkeet omille paikoilleen treenin päätteeksi. Ilmoitathan heti hallin henkilökunnalle, jos huomaat puutteita tai rikkoutuneita välineitä, joko puhelimitse tai sähköpostitse.

 • Hallin myymälää kannattaa hyödyntää sen aukiollessa, kun tarvitset treeneihin nameja tai uusia leluja tms. Myymälä toimii myös sopimuksesta auki tapahtumien ja pidempien varauksien aikana.

 • Hallilta löytyy kahvin- ja vedenkeitin, mikro sekä jääkaappi, joita voi hyödyntää vapaasti. Pesethän astiat ja kahvipannun käytön jälkeen, niin seuraavan on niitä mukavampi käyttää.

Hallilta poistuminen

 • Treenin jälkeen laita käyttämäsi tavarat paikoilleen, niin seuraavakin ne löytää helposti.

 • Jos hallille ei jää muita - laita kulkuvalo päälle ja sammuta hallin kattovalot katkaisimista nosto-oven molemmin puolin. 

 • Sammuta lopuksi kulkuvalo ja varmista, että ovet tulee lukkoon.

 • Tervetuloa uudelleen!

INFO

Hallin käyttösäännöt

AUKIOLOAJAT

Halli ma-su klo.6-24

Myymälä

Ilmoitamme vaihtelevat aukiolot FB:ssä ja Instagramissa.

OTA YHTEYTTÄ

Tottis Studio HuiKee oy

Telkkistentie 6, 70460 Kuopio

tottisstudiohuikee@gmail.com

y-tunnus 3105088-7

Seuraa tassunjälkiämme

LIITY HUIKEESEEN LAUMAAMME
Taattuja tarjouksia ja ensimmäisenä ajankohtaiset uutiset!

©2020 Tottis Studio HuiKee oy

 • Tottis Studio HuiKee
 • Tottis Studio HuiKee