34505758_2327467207280127_42186349081274

PENTUTOTTIS

Tällä kurssilla opiskellaan tottelevaisuuslajien perustaitoja. Pääpainotus on tulevan yhteistyön kehittämisellä sekä pisteiden kannalta arvokkaimmissa liikkeissä eli seuraamis- ja noutoliikkeissä, joiden huolelliseen alkeisharjoitteluun kurssilla eniten keskitytään. Kurssille osallistuminen ei vaadi muuta kuin avointa ja iloista mieltä.

.jpg

| KESKIVIIKKOISIN KLO.18-19 |

KURSSI ALKAA 7.10.2020

 

Kurssi kestää 5 kertaa, 1h/kerta

Treenejä ei ole syyslomaviikolla (42)

Kurssille mahtuu max. 5 koirakkoa

Hinta 115€

 

Kouluttajana Niina Laajala

Kurssi on tarkoitettu alle 1v ikäisille pennuille.

Noudatamme Kennelliiton rokotusmääräyksiä. Huolehdithan, että koirasi rokotukset ovat kunnossa.

 

Kurssille otetaan koirakot ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu kurssille tästä
arrow&v

Niina

Hei! Olen Niina Laajala, muutama vuosi sitten savolaistunut koiraharrastaja.

 

Koiraharrastusta minulla on takana reilun vuosikymmenen verran. Olen harrastanut koetasolla suojelua, tokoa, erikois- ja metsäjälkeä ja näiden lisäksi on tullut tehtyä mm. agilityä, hakua ja hieman vepeä. Rakastan koirien koulutusta ja ongelmien ratkomista, mielestäni jokaisesta lajista ja koirasta voi oppia jotakin uutta. Sydäntäni eniten lähellä oleva laji on IGP eli suojelu. Laji vaatii koirilta ja ohjaajilta paljon. Koirien on oltava ohjaajaansa hallittavissa, motivoituneita kulloiseenkin tehtävään ja kyettävä työskentelemään myös itsenäisesti. Onnistuminen vaatii koirien ja ohjaajan suhteelta paljon: pennusta on kyettävä rakentamaan tottelevainen, itseensä ja ohjaajaansa rautaisesti luottava aikuinen koira. Lisäksi harrastan tällä hetkellä aktiivisesti kesäisin erikoisjälkeä ja talvisin tokoa.

Kouluttajana pidän tärkeänä että koiralla ja ohjaajalla on tehdessään hauskaa, mitä iloa vapaa-ajan harrastuksesta muuten olisi. Mitä ohjaajan toimintaan tulee, on mielestäni keskeistä tehdä kaikki opittavat asiat koiralle kyllin selkeiksi, pilkkoa kyllin pieniin osiin ja opettaa huolellisesti erikseen kaikki palaset. Näen, että koiran halu tehdä töitä ohjaajansa kanssa ja tehtävien mielekkyys koiralle ovat se kivijalka onnistumisen alla.
Harrastamisen lajista riippumatta tulisi olla koirakkoa lähentävä, yhteinen mukava aktiviteetti lajista ja tavoitteista riippumatta.

Tällä hetkellä meillä on avomieheni kanssa kolme koiraa. 8 vuotta täyttävä saksanpaimenkoiraherra IP2 JK1 BH Aufruhr Gandalf (TOKO AVO1), 6-vuotias malinoisneiti IP3 FH1 BH Tämä on Halinois (toko EVL2) ja meidän pikkumimmi Parendo Vinces Eo Ipso 2v, jonka koeuraa tänä vuonna aloittelimme jo toko ALO1:n verran ja monenlaisia suunnitelmia alkavalle kesäkaudelle on jo tulilla. Käyn itse aktiivisesti eri lajien kokeissa ja pyrin kouluttamaan niin itseäni kuin koirani jatkuvasti pidemmälle. Rotuja joiden kanssa olen aktiivisesti harrastanut itse ovat belgianpaimenkoira malinois (4x), saksanpaimenkoira, pitkäkarvainen collie, bordercollie ja pieni jääräpäinen jackrusselinterrieri.

Olen suorittanut neljällä koiralla BH-kokeen, kisannut seitsemällä tokossa vähintään Alo1-tuloksen verran. Vaikka olen päätoimisesti palveluskoiraharrastaja, olen kisannut kaksi koiraani tokossa EVL-luokkaan. Nykyisillä koirillani on tulos tai tuloksia lajeissa suojelu, metsä- ja erikoisjälki sekä toko.

Mukavaa jos jaksoit lukea pitkän esittelytekstini. Toivottavasti näemme treeneissä!

Kuva Tomi Reunanen

INFO

Hallin käyttösäännöt

AUKIOLOAJAT

Halli ma-su klo.6-24

Myymälä

Ilmoitamme vaihtelevat aukiolot FB:ssä ja Instagramissa.

OTA YHTEYTTÄ

Tottis Studio HuiKee oy

Telkkistentie 6, 70460 Kuopio

tottisstudiohuikee@gmail.com

y-tunnus 3105088-7

Seuraa tassunjälkiämme

LIITY HUIKEESEEN LAUMAAMME
Taattuja tarjouksia ja ensimmäisenä ajankohtaiset uutiset!

©2020 Tottis Studio HuiKee oy

  • Tottis Studio HuiKee
  • Tottis Studio HuiKee