Search

BH-KURSSILLA ON VIELÄ TILAA!

Kevään kursseilla on vielä muutamia paikkoja vapaana :) Kurkkaa kouluttajaesittelymme sekä kurssitarjonta ja nakkaa meille ilmoa tulemaan!

Nyt on oiva tilaisuus valmistautua kevään BH-kokeisiin! 😎🤗


  • Tottis Studio HuiKeen järjestämällä BH-kurssilla opetellaan tähän kokeeseen tarvittavia taitoja, kuten tottelevaisuusosuuden liikkeitä sekä kaupunkiosuuden haasteita. Jokaisella kerralla opetellaan kokeessa tehtäviä suorituksia sekä tehdään paikallaoloa. Kurssilla on kaksi ohjaajaa, joka mahdollistaa onnistumiset ja ohjauksen molemmille koirakoille kun teemme harjoituksia pareittain. Kurssilla käydään myös tarpeen mukaan harjoittelemassa kaupunkiosuutta myös kaupungissa. Jokainen treeni suunnitellaan ja toteutetaan koirakkojen tarpeen ja toiveiden mukaan.

  • BH on koirien käyttäytymiskoe ja on avoin kaikille koirille rotuun tai roduttomuuteen katsomatta. Kaikki koirat tarvitsevat peruskoulutuksen ja niiden tulee suhtautua ympäristöön ja liikenteeseen välinpitämättömästi. Koiran yhteiskuntakelpoisuutta voidaan mitata nimenomaan BH-kokeella. Vain koulutustunnuksen (BH) saavuttaneet koirat saavat osallistua palvelus- ja pelastuskoirakokeisiin.

  • BH- kokeessa on kentällä tehtävä tottelevaisuusosuus, jossa liikkeenä on: seuraaminen, liikkeestä istuminen, liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo sekä paikallaolo. Hyväksyttävään suoritukseen vaaditaan vähintään 70 % maksimipistemäärästä.

  • Lisäksi kokeessa on kaupunkiosuus, joka suoritetaan joko kadulla, torilla, liikekeskuksessa tai muulla yleisellä paikalla, jossa tarkistetaan koiran suhtautuminen normaaliin liikenteeseen. Koetta ei arvostella pistein, vaan tuomari tarkkailee koiraa ja joko hyväksyy tai hylkää sen suorituksen.

  • Koirien suorituksia ei aseteta paremmuusjärjestykseen, vaan kaikki kokeen hyväksytysti suorittaneet saavat koulutustunnuksen.

Keväällä on varmasti tulossa alueelle useita BH-kokeita, joten tässä on loistava tilaisuus valmistautua kokeeseen noin kaksi kuukautta kestävällä kurssilla. Tervetuloa kurssille! 😍
15 views

INFO

Hallin käyttösäännöt

AUKIOLOAJAT

Halli ma-su klo.6-24

Myymälä

Ilmoitamme vaihtelevat aukiolot FB:ssä ja Instagramissa.

OTA YHTEYTTÄ

Tottis Studio HuiKee oy

Telkkistentie 6, 70460 Kuopio

tottisstudiohuikee@gmail.com

y-tunnus 3105088-7

Seuraa tassunjälkiämme

LIITY HUIKEESEEN LAUMAAMME
Taattuja tarjouksia ja ensimmäisenä ajankohtaiset uutiset!

©2020 Tottis Studio HuiKee oy

  • Tottis Studio HuiKee
  • Tottis Studio HuiKee