Search

Koirien minikuvaus 27.8.2020

Nyt sitä olisi tarjolla - nimittäin KOIRAKUVAUSPÄIVÄ! Kuvauspäivä on myös samalla osa Puijonlaakson Apteekin järjestämää Eläintenviikkoa.


Tervetuloa mukaan torstaina 27.8. Tottis Studio HuiKeen ja Puijonlaakson Apteekin yhteistyössä järjestämään koirakuvauspäivään Kuopion Puijonlaaksoon.


Valokuvauksen tiedot: ✔️ Kuvaus kestää noin 20min ja se sisältää 2 omavalintaista digikuvaa, jotka pääset valitsemaan jälkikäteen sähköisestä kuvagalleriasta. ✔️ Kuvauksen hinta on 35e, joka maksetaan jälkikäteen laskulla. ✔️ Valokuvaajana toimii Heidi Lappalainen. Hänellä on paljon kokemusta nimenomaan koirakuvauksesta, joten paikalle voi saapua myös vaikkei koira osaisi mitään erityisiä temppuja tai paikallaoloa - koira voi olla myös hihnassa kiinni koko kuvauksen ajan. ✔️ Heidin kuviin voit tutustua täältä: www.heidilappalainen.fi


✔️ Valokuvaukset toteutetaan Puijonlaaksossa, Sammakkolammen ympäristössä.

✔️ Kuvausaikoja on varattavissa klo.16-20.


Kuvausajat varataan ennakkoon suoraan Puijonlaakson Apteekista paikanpäältä osoittessa: Kiekkotie 4, 70200 Kuopio tai soittamalla: 017 550 8800.

Kuvausaikoja on vain rajallinen määrä tarjolla, joten nappaa omasi pian! Paikalla on Puijonlaakson Apteekin henkilökuntaa esittelemässä apteekin lemmikkituotteita sekä mukana on myös Koirakylpylä Aaltotassun Kirsi kertomassa palveluistaan. Ennen valokuvausta on Puijonlaakson Apteekilla myös Tottis Studio HuiKeen harrastustarvike myyntiä kaikille niistä tuotteista kiinnostuneille, joten lämpimästi tervetuloa ❤️

https://www.facebook.com/events/713655006098908/
15 views

INFO

Hallin käyttösäännöt

AUKIOLOAJAT

Halli ma-su klo.6-24

Myymälä

Ilmoitamme vaihtelevat aukiolot FB:ssä ja Instagramissa.

OTA YHTEYTTÄ

Tottis Studio HuiKee oy

Telkkistentie 6, 70460 Kuopio

tottisstudiohuikee@gmail.com

y-tunnus 3105088-7

Seuraa tassunjälkiämme

LIITY HUIKEESEEN LAUMAAMME
Taattuja tarjouksia ja ensimmäisenä ajankohtaiset uutiset!

©2020 Tottis Studio HuiKee oy

  • Tottis Studio HuiKee
  • Tottis Studio HuiKee