Search

Remontti etenee, matto saapui tänään!

Hallin remontti on edennyt hurjaa vauhtia :) Tuhannet kiitokset jo tässä vaiheessa kaikille mukana olleille! Olemme pyrkineet hyödyntämään kaikessa paikallista osaamista ja palveluita - mahtavaa kuinka hyvin ja rivakasti homma on toiminut.

Seinät on saaneet uutta väripintaa ja mm. myymälän seinät on jo pystyssä - kiitos Kuopion Kodin Terra tarvikkeista ja sujuvasta yhteistyöstä!


Valaistus on hoidettu viimeisen päälle - ei muuten tarvitse pimeässä treenailla, iso kiitos Watti-Sähkö!


Voimme myös lämpimästi suositella Kuopion Turvalukkoa - lukkoasiat hoitui nopeasti ja ammattitaidolla! On aika hieno lukko nyt meillä :)


Turvakalvolliset ja laadukkaat peilit hallillemme toimittaa Savon peili- ja lasihiomo - kyllä näkee treenata myös yksinkin!


Halliin on tehty myös aika pähee sermi, rajaamaan myymälään kulkua. Iso kiitos Riverian lavasterakentajalinjan opiskelija Maiju Ikonen! Mahtavaa työtä!Riverialla on myös valmistunut meidän virallisten mittojen mukaan valmistettu A-este. Kiitos metallialanopiskelijoille. Hienoa työtä :)
Tärkein eli matto saapui tänään Saltexilta, kiitos myös sinne suuntaan niin koirien kuin omistajienkin puolesta - nyt on turvallinen ja hieno matto, jolla treenailla!Vielä loppurutistus ja olemme valmiita avajaisiin!71 views

INFO

Hallin käyttösäännöt

AUKIOLOAJAT

Halli ma-su klo.6-24

Myymälä

Ilmoitamme vaihtelevat aukiolot FB:ssä ja Instagramissa.

OTA YHTEYTTÄ

Tottis Studio HuiKee oy

Telkkistentie 6, 70460 Kuopio

tottisstudiohuikee@gmail.com

y-tunnus 3105088-7

Seuraa tassunjälkiämme

LIITY HUIKEESEEN LAUMAAMME
Taattuja tarjouksia ja ensimmäisenä ajankohtaiset uutiset!

©2020 Tottis Studio HuiKee oy

  • Tottis Studio HuiKee
  • Tottis Studio HuiKee