Search

Titta Järvenpään tottissemma 7.-8.3.2020 !

Tottis Studio HuiKeen avajaisten semmaan on nyt paikat jaossa, nappaa heti omasi!

Molemmat päivät aloitetaan klo. 10 ja kestää noin klo.16 saakka. Lauantaina on vuorossa pennut ja aloittelevat ja sunnuntaina on kisaavat/kokeneemmat koirakot. Voit tulla mukaan joko molempina päivinä tai vain jompaan kumpaan päivään :)

Kuuntelijat ovat 10€/päivä (20€/kaksi päivää) ja koirakkopaikka on 35€/päivä. Semman aikana on paikan päällä kahvitarjoilu ja voi ostaa pientä purtavaa. Ilmoittautumiset osoitteeseen: tottisstudiohuikee@gmail.com. Laita viestiin kummalle päivälle haluat osallistua vai molempiin ja koirakkopaikalliset laittakaa hieman tietoja koiristanne. Koirakoita otetaan mukaan 6koirakkoa/päivä. Maksuohjeet saat sähköpostilla.

Titalla on 18 vuoden kokemus palveluskoiraharrastuksesta. Lajeina on olleet pelastuskoiratoiminta, metsäjälki, haku, etsintäkoe sekä suojelu ja peltojälki.

Parhaillaan hän rakentaa neljättä palveluskoiraansa kohti tavoitteita. Titta on harrastanut ja kilpaillut kahdella hovawartilla sekä kahdella malinoisilla. Saavutuksina muutama rotumestaruus, muutama edustusjoukkuepaikka, SM-tason kilpailuja useassa lajissa ja viimeisimpänä peltojäljen suomenmestaruus. Peltojäljellä Titan koirat on yltänyt useamman kerran 100 pisteen suoritukseen, myös arvokisoissa.

Hallilta löytyy kattava kattaus tarvikkeita pk-tottikseen, kuten säädettävä A-este, 1m säädettävä hyppy, apurimat hyppyyn, kapulateline, boxi/laatikko yms. Ota omat kapulat mukaan, mikäli haluat harjoitella noutoja.

Semman aikana on mahdollisuus shoppailla hallin harrastustarvikemyymälässä, jossa toimii myös korttimaksut. Paikalla laaja kattaus koiraurheilun huippumerkkejä ja tuotteita! Hallilla on myös wc ja vesipiste.


Lämpimästi tervetuloa mukaan, koiraurheilu on parasta paikan päällä!25 views

INFO

Hallin käyttösäännöt

AUKIOLOAJAT

Halli ma-su klo.6-24

Myymälä

Ilmoitamme vaihtelevat aukiolot FB:ssä ja Instagramissa.

OTA YHTEYTTÄ

Tottis Studio HuiKee oy

Telkkistentie 6, 70460 Kuopio

tottisstudiohuikee@gmail.com

y-tunnus 3105088-7

Seuraa tassunjälkiämme

LIITY HUIKEESEEN LAUMAAMME
Taattuja tarjouksia ja ensimmäisenä ajankohtaiset uutiset!

©2020 Tottis Studio HuiKee oy

  • Tottis Studio HuiKee
  • Tottis Studio HuiKee