top of page
rally huikee

Rally-tokokurssimme

- Rally-toko koulutusta alkeista kilpaileviin -

Alta löydät alkavat kurssimme rally-tokoon. Kouluttajillamme on laaja kokemus erityyppisistä koirista ja he myös itse treenaavat aktiivisesti koirillaan.

- Saatavilla myös irtotreenejä kursseille -

Irtotreenit ostetaan ja niihin ilmoittaudutaan verkkokauppamme kautta tästä:

https://huikee-koiratarvike.vilkas.shop/

.jpg

Rally-toko ratakurssi

Toko/tottiskoirille tai alkeet osaaville

  • Rally-tokon ratakurssi alkeet osaaville.

    • Alkavat ryhmät: ei alkamassa

    • Sunnuntaisin klo.19-20

    • Kurssi kestää 4 kertaa | Hinta 105€ 

    • Kouluttajana Maarit ja Heidi

Rally-tokon ratakurssilla keskitymme sujuvaan radan suorittamiseen alokas sekä avoimenluokan tehtävien parissa. Hiomme yksittäisiä kylttejä ja harjoittelemme kuinka ohjata koiraa parhaaseen suoritukseen. Koirakoiden taso ja tavoitteet huomioiden tutustutaan myös ylempien luokkien tehtäviin. Kurssilla kaikki koirakot tekevät harjoituksia yhtäaikaa sekä vaihtelevasti rajatulla alueella vuorontellen. Rally-toko ratakurssi on tarkoitettu koirille, jotka osaavat jo tottelevaisuusliikkeiden alkeet, kuten esimerkiksi seuraamisen. Kurssille voi osallistua myös koiran kanssa, joka on käynyt rallyn alkeiskurssin. Pohjataitona kurssille tullessa koiran tulee osata seurata vähintään käsi/namiapua käyttäen ohjaajan vasemmalla puolella sekä osata perusasento.

  • Kurssi sopii ponnistuslautana lajiin toko/tottiskoirille, joilla on tottelevaisuuden pohjataidot hallussa, rally-tokon alkeiskurssin käyneille sekä koirakoille, jotka tähtäävät esimerkiksi rally-tokokisoihin. Ei ikä- tai roturajoituksia.

Ei alkamassa

Palautteita kursseistamme

.jpg

Palautteita

"Mahtavat puitteet harrastaa hallilla. Ohjaajat ohjaavat positiivisella asenteella ja tulee olo että aidosti keskitytään juuri meihin ja ollaan kiinnostuneita ja halutaan aidosti auttaa ja antaa neuvoja."

bottom of page