.jpg

Seuraamisen tehokurssi

Tällä kurssilla keskitytään vain ja ainoastaan seuraamisen opettamiseen joko alkeista lähtien, hiotaan jo olemassa olevia pohjia paremmiksi tai ratkotaan syntyneitä ongelmia! Tehokurssi on 3 viikkoa kestävä kokonaisuus. Sopii mm. tokoon, tottikseen tai rally-tokoon. Kurssilta saat vinkit ja neuvot myös jatkoa varten. 

39017519_2447416925285154_18688379552257

Kurssille ei ole ikä tai rotuvaatimuksia.

Noudatamme Kennelliiton rokotusmääräyksiä. Huolehdithan, että koirasi rokotukset ovat kunnossa.

 

Kurssille otetaan koirakot ilmoittautumisjärjestyksessä.

| KESKIVIIKKOISIN KLO. 20-21 |

 KURSSI ALKAA 21.10.2020

 

Kurssi kestää 3 kertaa

Kurssille mahtuu max. 5 koirakkoa

Hinta 69€

 

Kouluttajana Niina Laajala

Ilmoittaudu kurssille tästä
arrow&v

Niina

Hei! Olen Niina Laajala, muutama vuosi sitten savolaistunut koiraharrastaja.

 

Koiraharrastusta minulla on takana reilun vuosikymmenen verran. Olen harrastanut koetasolla suojelua, tokoa, erikois- ja metsäjälkeä ja näiden lisäksi on tullut tehtyä mm. agilityä, hakua ja hieman vepeä. Rakastan koirien koulutusta ja ongelmien ratkomista, mielestäni jokaisesta lajista ja koirasta voi oppia jotakin uutta. Sydäntäni eniten lähellä oleva laji on IGP eli suojelu. Laji vaatii koirilta ja ohjaajilta paljon. Koirien on oltava ohjaajaansa hallittavissa, motivoituneita kulloiseenkin tehtävään ja kyettävä työskentelemään myös itsenäisesti. Onnistuminen vaatii koirien ja ohjaajan suhteelta paljon: pennusta on kyettävä rakentamaan tottelevainen, itseensä ja ohjaajaansa rautaisesti luottava aikuinen koira. Lisäksi harrastan tällä hetkellä aktiivisesti kesäisin erikoisjälkeä ja talvisin tokoa.

Kouluttajana pidän tärkeänä että koiralla ja ohjaajalla on tehdessään hauskaa, mitä iloa vapaa-ajan harrastuksesta muuten olisi. Mitä ohjaajan toimintaan tulee, on mielestäni keskeistä tehdä kaikki opittavat asiat koiralle kyllin selkeiksi, pilkkoa kyllin pieniin osiin ja opettaa huolellisesti erikseen kaikki palaset. Näen, että koiran halu tehdä töitä ohjaajansa kanssa ja tehtävien mielekkyys koiralle ovat se kivijalka onnistumisen alla.
Harrastamisen lajista riippumatta tulisi olla koirakkoa lähentävä, yhteinen mukava aktiviteetti lajista ja tavoitteista riippumatta.

Tällä hetkellä meillä on avomieheni kanssa kolme koiraa. 8 vuotta täyttävä saksanpaimenkoiraherra IP2 JK1 BH Aufruhr Gandalf (TOKO AVO1), 6-vuotias malinoisneiti IP3 FH1 BH Tämä on Halinois (toko EVL2) ja meidän pikkumimmi Parendo Vinces Eo Ipso 2v, jonka koeuraa tänä vuonna aloittelimme jo toko ALO1:n verran ja monenlaisia suunnitelmia alkavalle kesäkaudelle on jo tulilla. Käyn itse aktiivisesti eri lajien kokeissa ja pyrin kouluttamaan niin itseäni kuin koirani jatkuvasti pidemmälle. Rotuja joiden kanssa olen aktiivisesti harrastanut itse ovat belgianpaimenkoira malinois (4x), saksanpaimenkoira, pitkäkarvainen collie, bordercollie ja pieni jääräpäinen jackrusselinterrieri.

Olen suorittanut neljällä koiralla BH-kokeen, kisannut seitsemällä tokossa vähintään Alo1-tuloksen verran. Vaikka olen päätoimisesti palveluskoiraharrastaja, olen kisannut kaksi koiraani tokossa EVL-luokkaan. Nykyisillä koirillani on tulos tai tuloksia lajeissa suojelu, metsä- ja erikoisjälki sekä toko.

Mukavaa jos jaksoit lukea pitkän esittelytekstini. Toivottavasti näemme treeneissä!

Kuva Tomi Reunanen

INFO

Hallin käyttösäännöt

AUKIOLOAJAT

Halli ma-su klo.6-24

Myymälä

Ilmoitamme vaihtelevat aukiolot FB:ssä ja Instagramissa.

OTA YHTEYTTÄ

Tottis Studio HuiKee oy

Telkkistentie 6, 70460 Kuopio

tottisstudiohuikee@gmail.com

y-tunnus 3105088-7

Seuraa tassunjälkiämme

LIITY HUIKEESEEN LAUMAAMME
Taattuja tarjouksia ja ensimmäisenä ajankohtaiset uutiset!

©2020 Tottis Studio HuiKee oy

  • Tottis Studio HuiKee
  • Tottis Studio HuiKee