Arkitoko

Seuraava kurssi alkaa 9.5.2021!

Sunnuntaisin klo.18-19

  • Kurssi kestää 4 kertaa + sähköinen kurssi-info
  • Kurssille mahtuu max. 6 koirakkoa
  • Hinta 89€
  • Kouluttajana Maarit Paldan ja Heidi Lappalainen
  • Kurssimaksu suoritetaan sähköisesti verkkokauppamme kautta ilmoittautumislomakkeen lähettämisen jälkeen.

89,00

Varasto loppu

Arkitoko

Kuvaus

Arkitokokurssi sopii pentukurssin jatkoksi tai jo aikuiselle koiralle. Arkitokokurssilla harjoitellaan koirien perustottelevaisuustaitoja – kuten ohituksia, paikallaan oloa, luoksetuloa sekä häiriöissä toimimista sekä kontaktia ja seuraamista. Lisäksi kurssin aikana paneudutaan mm. koiran aktivointiin sekä koiran kanssa jumppaamiseen. Kurssi on hyvää aktivointia sekä yhteistä puuhaa teidän omaksi iloksi ja piristykseksi! Perustottelevaisuus luo hyvät pohjat arkea varten tai vaikka harrastuksien tueksi. Kurssilla ei ole ikä- tai rotuvaatimuksia.

Mikäli kurssista on kysyttävää, ota yhteyttä meihin sähköpostitse: tottisstudiohuikee@gmail.com. Noudatamme Kennelliiton rokotusmääräyksiä. Huolehdithan, että koirasi rokotukset ovat kunnossa. 

Kurssimaksu suoritetaan sähköisesti verkkokauppamme kautta – huolehdi maksu heti, vasta tällöin paikka kurssille on varattu. Klarnan kautta voit valita erilaisia maksutapoja kurssille. Kurssille otetaan koirakot verkkokaupan kautta tehdyn oston jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun olet ilmoittautunut ja suorittanut maksun kurssista – kuittaamme sähköpostitse vielä parin päivän sisällä kurssipaikkasi vahvistetuksi, jolloin paikkasi kurssille on varmistettu. Kurssimateriaali ja ohjeet toimitetaan hieman ennen kurssia sähköpostitse.

Täytä aina ilmoittautumislomake ja suorita verkkokauppaosto Klarnan kautta. Kurssipaikka vahvistetaan vielä erikseen sähköpostitse, jolloin paikka kurssille on vasta varattu. Mikäli verkkokaupan kautta ei ole tehty suoritusta – ei paikkaa kurssille ole varattu.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arkitoko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *