Pentutottis

16.11.2021 ALKAEN!

Tiistaisin klo.19-20

  • Kurssi kestää 5 kertaa + sähköinen kurssimateriaali
  • Hinta 120€
  • Ei treenejä 7.12.2021
  • Kouluttajana Heidi ja Maarit

120,00

Varasto loppu

Kuvaus

Pentutottis sopii ihan aloitteleville pennuille tai nuorille koirille, jotka treenaavat tavoitteellisesti mm. tokoa, pk-tottista tai rally-tokoa. Kurssin aikana käydään läpi tottelevaisuuden perusliikkeitä kuten seuraaminen, istu/maa/seiso, paikallaolo ja luoksetulo sekä harjoitellaan niiden eri osa-alueita koirakoiden tason ja toiveiden mukaan. Kurssilta saat hyvät eväät ohjaajalle siihen kuinka valmistellaan pienistä osista kokonaisia tottelevaisuuskokeiden liikkeitä. Tällä kurssilla kaikki koirakot on yhtäaikaa hallissa ja harjoitukset tehdään yhdessä – kurssilla on aina kaksi ohjaajaa, joka takaa kaikille runsaasti henkilökohtaista ohjausta. Kurssi on suunnattu alle 1v. koirille.

Mikäli kurssista on kysyttävää, ota yhteyttä meihin sähköpostitse: tottisstudiohuikee@gmail.com. 

Kurssimaksu suoritetaan sähköisesti verkkokauppamme kautta – huolehdi maksu heti, vasta tällöin paikka kurssille on varattu. Klarnan kautta voit valita erilaisia maksutapoja kurssille. Kurssille otetaan koirakot verkkokaupan kautta tehdyn oston jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun olet ilmoittautunut ja suorittanut maksun kurssista – kuittaamme sähköpostitse vielä parin päivän sisällä kurssipaikkasi vahvistetuksi! Kurssimateriaali ja ohjeet toimitetaan hieman ennen kurssia sähköpostitse.

Täytä aina ilmoittautumislomake ja suorita verkkokauppaosto Klarnan kautta. Kurssipaikka vahvistetaan vielä erikseen sähköpostitse, jolloin paikka kurssille on vasta varattu. Mikäli verkkokaupan kautta ei ole tehty suoritusta – ei paikkaa kurssille ole varattu.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pentutottis”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *