PK-Metsäjälki2

Seuraava kurssi alkaa 2.6.2021! TÄYNNÄ!

Keskiviikkoisin klo. 19.30-21

  • Kurssi kestää 4 kertaa – 1,5h/kerta
  • Sähköinen kurssimateriaali + vinkki videot
  • Kurssille mahtuu max. 5 koirakkoa
  • Hinta 125€
  • Kouluttajana Heidi Lappalainen ja Maarit Paldan

125,00

Varasto loppu

PK-Metsäjälki2

Kuvaus

PK-Metsäjälki kurssilla pääset aloittamaan palveluskoirien metsäjälkiharrastuksen tai vahvistamaan jo alkeet osaavan ja kokeneemman koiran työskentelyä. Jokaisella kerralla tehdään jälkeä sekä ajan puitteissa pk-metsäjälkikokeeseen kuuluvaa esine-etsintää esineruudusta. Kurssin aikana aloitetaan opettamaan koiralle esine-ilmaisua jälkikepeille ja vahvistamaan sitä. Opetetaan koiralle innokas ja varma ilmaisu. Käymme myös läpi janatyöskentelyn perusteet. Kurssin aikana katsomme jokaisen koirakon mukaan yksilöllisesti kuinka harjoitukset olisi hyvä aloittaa ja saat ohjeet sekä neuvot myös jatkoaharjoituksia varten! Kurssi sopii kaiken ikäisille koirille, myös pennuille. Mitään erityisiä pohjataitoja ei tarvita – kaikki harjoitukset tehdään aina jokaisen taso ja tavoitteet huomioiden. Kurssi sopii myös erinomaisesti arkiaktivointina sekä tutustumisena jälkityöskentelyyn.

Kaikki käytännön kerrat tapahtuvat metsässä taajaman ulkopuolella, joten oma auto on välttämätön kurssille osallistuville. Maastot sijaitsee Siilinjärvellä.

Kurssiin kuuluu sähköinen kurssimateriaali sekä linkit alkeisharjoitusten videoihin, joiden pohjalta voi jo aloittaa ennen kurssin alkua jälkiharjoitukset tai muistutella asioita videoiden pohjalta myös kurssin edetessä!

Mikäli kurssista on kysyttävää, ota yhteyttä meihin sähköpostitse: tottisstudiohuikee@gmail.com. Noudatamme Kennelliiton rokotusmääräyksiä. Huolehdithan, että koirasi rokotukset ovat kunnossa. 

Kurssimaksu suoritetaan sähköisesti verkkokauppamme kautta – huolehdi maksu heti, vasta tällöin paikka kurssille on varattu. Klarnan kautta voit valita erilaisia maksutapoja kurssille. Kurssille otetaan koirakot verkkokaupan kautta tehdyn oston jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun olet ilmoittautunut ja suorittanut maksun kurssista – kuittaamme sähköpostitse vielä parin päivän sisällä kurssipaikkasi vahvistetuksi! Kurssimateriaali ja ohjeet toimitetaan hieman ennen kurssia sähköpostitse.

Täytä aina ilmoittautumislomake ja suorita verkkokauppaosto Klarnan kautta. Kurssipaikka vahvistetaan vielä erikseen sähköpostitse, jolloin paikka kurssille on vasta varattu. Mikäli verkkokaupan kautta ei ole tehty suoritusta – ei paikkaa kurssille ole varattu.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PK-Metsäjälki2”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *