Raddog minipatukka 10cm nylcot

On erinomainen patukka tottikseen ja miksei vaikkapa lenkille taskuun mukaan. Patukka on valmistettu nyl-cot kankaasta ja se on vain 10cm kokoinen. Minipatukka on äärimmäisen hyvä palkka erityisesti kun treenataan palkan häivytystä. Pienen koonsa vuoksi patukka mahtuu hyvin kainaloon tai vaikkapa käteen piiloon. Patukassa on myös näppärä käsilenkki, jonka ansiosta myös taisteluleikit onnistuu patukalla. Patukkaa voi käyttää myös esimerkiksi TOKO:n eteenlähetykseen palkkana, jota koira ei näe kaukaa.

Koko: 10 x 6cm.

Väri: punainen, sininen, keltainen, vihreä, pinkki ja musta.

7,90

Poista

Raddog minipatukka 10cm nylcot

SKU 138 Kategoria

Kuvaus

Raddog minipatukka on erinomainen patukka tottikseen ja miksei vaikkapa lenkille taskuun mukaan. Patukka on valmistettu nyl-cot kankaasta ja se on vain 10cm kokoinen. Minipatukka on äärimmäisen hyvä palkka erityisesti kun treenataan palkan häivytystä. Pienen koonsa vuoksi patukka mahtuu hyvin kainaloon tai vaikkapa käteen piiloon. Patukassa on myös näppärä käsilenkki, jonka ansiosta myös taisteluleikit onnistuu patukalla. Patukkaa voi käyttää myös esimerkiksi TOKO:n eteenlähetykseen palkkana, jota koira ei näe kaukaa.

Koko: 10 x 6cm.

Väri: punainen, sininen, keltainen, vihreä, pinkki ja musta. Valitse väritoiveesi ja toteutamme sen mahdollisuuksien mukaan.

Lisätiedot

Väri

keltainen, musta, pinkki, punainen, sininen, vihreä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Raddog minipatukka 10cm nylcot”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Raddog minipatukka
Katselet: Raddog minipatukka 10cm nylcot 7,90
Valitse vaihtoehdoista