Rally-toko alkeet

Seuraava kurssi alkaa 5.4.2021!

Maanantaisin klo.17-18

  • Kurssi kestää 4 kertaa + sähköinen kurssimateriaali
  • Kurssille mahtuu max. 5 koirakkoa
  • Hinta 98€
  • Kouluttajana Heidi Lappalainen
  • Kurssimaksu suoritetaan sähköisesti verkkokauppamme kautta ilmoittautumislomakkeen lähettämisen jälkeen.

98,00

Varasto loppu

Rally-toko alkeet

SKU 505 Kategoriat ,

Kuvaus

Rally-tokon alkeet -kurssilla harjoittelemme alempien luokkien rally-toko kylttitehtäviä ja tärkeitä pohjataitoja kylttitehtäviä varten. Kurssin aikana harjoittelemme seuraamista jokaisen tason ja tavoitteiden mukaan, joka onkin todella iso osa rally-tokoa. Lisäksi teemme kurssin aikana jokaisella kerralla rataharjoituksia  sekä tärkeitä tukiharjoitteita ja jumppaa eri kylttejä/liikkeitä varten. Kurssilla kaikki koirakot tekevät harjoituksia yhtäaikaa sekä rajatulla alueella vuorontellen. Mikäli kurssista on kysyttävää, ota yhteyttä meihin sähköpostitse: tottisstudiohuikee@gmail.com

Kurssille saa osallistua koirat ikään ja rotuun katsomatta. Kurssi sopii aloittelijoille että jo hieman kokeneemmille koirakoille, joilla esim pohjaa tokosta ja tähtää rally kisoihin. Noudatamme Kennelliiton rokotusmääräyksiä. Huolehdithan, että koirasi rokotukset ovat kunnossa. 

Kurssimaksu suoritetaan sähköisesti verkkokauppamme kautta ilmoittautumislomakkeen lähettämisen jälkeen. Kun olet ilmoittautunut ja suorittanut maksun kurssista – kuittaamme sähköpostitse vielä parin päivän sisällä kurssipaikkasi vahvistetuksi! Kurssimateriaali ja ohjeet toimitetaan hieman ennen kurssia sähköpostitse.

Kurssille otetaan koirakot ilmoittautumisjärjestyksessä.

TÄYTÄ ILMOITTAUTUMISLOMAKE AINA ENSIMMÄISEKSI ENNEN MAKSUA! Tämän jälkeen voit suorittaa verkkokauppaoston.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rally-toko alkeet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *