Rally-toko alkeet

5.9.2021 ALKAEN!

Sunnuntaisin klo.18-19

  • Kurssi kestää 5 kertaa + sähköinen kurssimateriaali
  • Hinta 120€
  • Kouluttajana Heidi Lappalainen

120,00

Varasto loppu

Rally-toko alkeet

SKU 505 Kategoriat ,

Kuvaus

Rally-tokon alkeet -kurssilla harjoittelemme alempien luokkien rally-toko kylttitehtäviä ja tärkeitä pohjataitoja kylttitehtäviä varten. Kurssin aikana harjoittelemme seuraamista jokaisen tason ja tavoitteiden mukaan, joka onkin todella iso osa rally-tokoa. Lisäksi teemme kurssin aikana jokaisella kerralla lyhyitä rataharjoituksia sekä tärkeitä tukiharjoitteita ja jumppaa eri kylttejä/liikkeitä varten. Kurssilla kaikki koirakot tekevät harjoituksia yhtäaikaa sekä rajatulla alueella vuorontellen. Mikäli kurssista on kysyttävää, ota yhteyttä meihin sähköpostitse: tottisstudiohuikee@gmail.com

Kurssille saa osallistua koirat ikään ja rotuun katsomatta. Kurssi sopii aloittelijoille että jo hieman kokeneemmille koirakoille, joilla esim pohjaa tokosta ja tähtää rally-tokokisoihin. Noudatamme Kennelliiton rokotusmääräyksiä. Huolehdithan, että koirasi rokotukset ovat kunnossa. 

Kurssimaksu suoritetaan sähköisesti verkkokauppamme kautta – huolehdi maksu heti, vasta tällöin paikka kurssille on varattu. Klarnan kautta voit valita erilaisia maksutapoja kurssille. Kurssille otetaan koirakot verkkokaupan kautta tehdyn oston jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun olet ilmoittautunut ja suorittanut maksun kurssista – kuittaamme sähköpostitse vielä parin päivän sisällä kurssipaikkasi vahvistetuksi! Kurssimateriaali ja ohjeet toimitetaan hieman ennen kurssia sähköpostitse.

Täytä aina ilmoittautumislomake ja suorita verkkokauppaosto Klarnan kautta. Kurssipaikka vahvistetaan vielä erikseen sähköpostitse, jolloin paikka kurssille on vasta varattu. Mikäli verkkokaupan kautta ei ole tehty suoritusta – ei paikkaa kurssille ole varattu.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rally-toko alkeet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *