Seuraamisen tehokurssi

5.9.2021 ALKAEN!

Tiistaisin klo. 21-22

  • Kurssi kestää 5 kertaa
  • Kerrat joka toinen viikko 2.11. saakka
  • Hinta 125€
  • Kouluttajana Heidi Lappalainen/Maarit Paldan

125,00

Varasto loppu

Seuraamisen tehokurssi

Kuvaus

Seuraamisen tehokurssilla keskitytään vain ja ainoastaan seuraamisen opettamiseen joko alkeista lähtien, hiotaan jo olemassa olevia pohjia paremmiksi tai ratkotaan syntyneitä ongelmia! Tehokurssi on 5 kertaa kestävä kokonaisuus – treenikerrat ovat joka toinen viikko. Sopii mm. tokoon, tottikseen tai rally-tokoon. Kurssilta saat vinkit ja neuvot myös jatkoa varten. 

Mikäli kurssista on kysyttävää, ota yhteyttä meihin sähköpostitse: tottisstudiohuikee@gmail.com. Noudatamme Kennelliiton rokotusmääräyksiä. Huolehdithan, että koirasi rokotukset ovat kunnossa. 

Kurssimaksu suoritetaan sähköisesti verkkokauppamme kautta – huolehdi maksu heti, vasta tällöin paikka kurssille on varattu. Klarnan kautta voit valita erilaisia maksutapoja kurssille. Kurssille otetaan koirakot verkkokaupan kautta tehdyn oston jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun olet ilmoittautunut ja suorittanut maksun kurssista – kuittaamme sähköpostitse vielä parin päivän sisällä kurssipaikkasi vahvistetuksi, jolloin paikkasi kurssille on varmistettu. Kurssimateriaali ja ohjeet toimitetaan hieman ennen kurssia sähköpostitse.

Täytä aina ilmoittautumislomake ja suorita verkkokauppaosto Klarnan kautta. Kurssipaikka vahvistetaan vielä erikseen sähköpostitse, jolloin paikka kurssille on vasta varattu. Mikäli verkkokaupan kautta ei ole tehty suoritusta – ei paikkaa kurssille ole varattu.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seuraamisen tehokurssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *