Tavoitteena harrastuskoira

14.11.21 ALKAEN!

Sunnuntaisin klo.18-19

  • Kurssi kestää 5 kertaa
  • Hinta 120€
  • 2 kouluttajaa jokaisella kerralla
  • Kouluttajana Maarit ja Heidi

120,00

Varasto loppu

Tavoitteena harrastuskoira

Kuvaus

Tavoitteena harrastuskoira -kurssilla keskitytään koirien kanssa monipuolisesti pohja- sekä tukitaitoihin, joita tarvitset harrastusrintamalla oli sitten teidän tavoitteena toko, pk-tottis tai rally-toko. Kurssilla pääset vahvistamaan koiran kropan hallintaa mm. erilaisilla takapäänkäyttö harjoituksilla, opettelemaan hyödyllisiä tukitemppuja harrastuksiin – jotka käy eri lajeihin, koira oppii rauhoittumaan muiden koirien seurasssa ja odottamaan vuoroaan, koira opetetaan aktivoimaan sinua – jolloin yhdessä tekeminen ja häiriönsieto vahvistuu ja samalla vahvistellaan mm. perusasentoa, maa/istu/seiso, luoksetuloa ja muita teknisiä taitoja, joita harrastuksissa tarvitsette! Kurssin aikana tutustaan myös rally-tokoon ja tokoon lajina. Kurssilla ei ole ikä-, rotu- tai pohjataitovaatimuksia.

Kurssilla on aina kaksi ohjaajaa (Maarit ja Heidi), joten jokainen koirakko saa reilusti henkilökohtaista ohjausta. Koirakot ovat tällä kurssilla yhtäaikaa hallissa harjoittelemassa. Kurssin aikana tehdään harjoituksia aina koirakoiden taso ja tavoitteet huomioiden. 

Mikäli kurssista on kysyttävää, ota yhteyttä meihin sähköpostitse: tottisstudiohuikee@gmail.com. Noudatamme Kennelliiton rokotusmääräyksiä. Huolehdithan, että koirasi rokotukset ovat kunnossa. 

Kurssimaksu suoritetaan sähköisesti verkkokauppamme kautta – huolehdi maksu heti, vasta tällöin paikka kurssille on varattu. Klarnan kautta voit valita erilaisia maksutapoja kurssille. Kurssille otetaan koirakot verkkokaupan kautta tehdyn oston jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun olet ilmoittautunut ja suorittanut maksun kurssista – kuittaamme sähköpostitse vielä parin päivän sisällä kurssipaikkasi vahvistetuksi, jolloin paikkasi kurssille on varmistettu. Kurssimateriaali ja ohjeet toimitetaan hieman ennen kurssia sähköpostitse.

Täytä aina ilmoittautumislomake ja suorita verkkokauppaosto Klarnan kautta. Kurssipaikka vahvistetaan vielä erikseen sähköpostitse, jolloin paikka kurssille on vasta varattu. Mikäli verkkokaupan kautta ei ole tehty suoritusta – ei paikkaa kurssille ole varattu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tavoitteena harrastuskoira”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *