top of page

Verkkokauppamme

HuiKee Koiratarvike | Telkkistentie 6, 70460 Kuopio

HuiKee Koiratarvike on perustettu vuonna 2019 ja se toimii Tottis Studio HuiKeen yhteydessä. Koiratarvikemyymälämme on HuiKeen hallilla Kuopion Kelloniemessä. Myymälä sai oman nimen ja siitä tuli HuiKee Koiratarvike vuoden 2021 lopussa. Pieni myymälämme on erikoistunut koiraurheilu- ja harrastustarvikkeisiin. Jälleenmyymme koiraurheilun huippumerkkejä ja meiltä löytyy harrastustarvikkeita lähes lajiin kuin lajiin. Haluamme tukea myös suomalaisia yrityksiä ja suomalaista käsityötä, joten otamme mielellämme jälleenmyyntiin kotimaisilta valmistajilta tuotteita. Lisäksi meillä toimii verkkokauppa, jonka valikoimaa päivitetään jatkuvasti. Verkkokaupan kautta ostat myös paikkasi tapahtumiin ja kursseille!

Myymälä toimii toukokuun 2022 alusta lähtien pääsääntöisesti itsepalvelu periaatteella hallimme asiakkaille! Myymälä on siis aina avoinna, jos varaat hallin käyttöösi.  Myymälä on muutamia päiviä kuussa auki myös kaikille asiakkaille - ilmoitamme näistä päivistä sosiaalisessa mediassa.

Lisäksi myymälän tuotteita pääset katsomaan ja tilaamaan verkkokauppamme kautta ympäri Suomen - tutustu alta uudistettuun verkkokauppaamme.

VERKKOKAUPPAAN ALTA 

Tuotemerkkejämme

.png
.jpg
.png
.jpg
unnamed.jpg
bottom of page