top of page

Tottis Studio HuiKee

Finding Inspiration in Every Turn

Tottis Studio HuiKee on vuonna 2019 Kuopioon perustettu koira-alan yritys. HuiKee syntyi kun kaksi intohimoista koiraihmistä laittoi unelmansa toteen. HuiKeen yrittäjinä ja hallitoiminnan vetäjinä toimii Heidi Lappalainen ja Maarit Paldan. HuiKee tarjoaa alueen koiraharrastajille laadukkaat ja turvalliset harjoittelutilat ympäri vuoden, monipuolista kurssitoimintaa, seminaareja sekä koiraharrastustarvike myymälästä löydät kaiken tarvittavan koiraurheiluun! Heidi toimii myös koiravalokuvaajana. Lisäksi molemmat yrittäjät harrastavat sekä kilpailevat aktiivisesti koiriensa kanssa!

Huikee_musta.png

Tiimimme

Tavoitteenamme on motivoitunut, aktiivinen ja yhteistyötä tekevä koirakko!

Koulutamme koirakkolähtöisesti eli etsimme aina juuri kyseiselle koirakolle sopivan tavan edetä kohti tavoitteita. Monipuolisuus ja laajakatseisuus on voimavaramme. Etenemme aina koiran hyvinvointi edellä.

Haemme jatkuvasti uusia ideoita ja näkökulmia koulutuksiimme ja kouluttaudumme itse. Heidi ja Maarit aloitti 2022 keväällä Eläintenkouluttaja (AT) koulutuksen Kannuksessa ja Heidi suorittaa Raakaruokintaohjaaja koulutusta. Tiimistämme löytyy laajasti kokemusta erirotuisista ja -tyyppisistä koirista sekä useista eri harrastuslajeista. Koulutuksissamme panostamme aina koiran omaehtoiseen aktiivisuuteen ja koiran sekä ohjaajan väliseen yhteistyöhön ja suhteeseen - unohtamatta loppuun hiottuja teknisiä kokonaisuuksia. Koulutamme pienistä paloista kestäviä laajempia kokonaisuuksia..

Kouluttajat ja yrittäjät

.jpg

Maarit Paldan

  • Instagram

Yrittäjä ja kouluttaja

DSC_8643-2048.jpg

Sini Luukkonen

  • Instagram

Kouluttaja

.jpg

Heidi Lappalainen

  • Instagram

Yrittäjä ja kouluttaja

IMG_20230708_184208.jpg

Tiia Hagman

  • Instagram

Kouluttaja

Yhteistyössä

.png
bottom of page