Tottis Studio HuiKee

Finding Inspiration in Every Turn

Tottis Studio HuiKee on vuonna 2019 Kuopioon perustettu koira-alan yritys. HuiKee syntyi kun kaksi intohimoista koiraihmistä laittoi unelmansa toteen. HuiKeen yrittäjinä ja hallitoiminnan vetäjinä toimii Heidi Lappalainen ja Maarit Paldan. HuiKee tarjoaa alueen koiraharrastajille laadukkaat ja turvalliset harjoittelutilat ympäri vuoden, monipuolista kurssitoimintaa, seminaareja sekä koiraharrastustarvike myymälästä löydät kaiken tarvittavan koiraurheiluun! Heidi toimii myös koiravalokuvaajana. Lisäksi molemmat yrittäjät harrastavat sekä kilpailevat aktiivisesti koiriensa kanssa!

Huikee_musta.png

Tiimimme

Tavoitteenamme on iloinen, aktiivinen ja tasapainoinen koirakko!

Koulutamme koirakkolähtöisesti eli etsimme aina juuri kyseiselle koirakolle sopivan tavan edetä kohti tavoitteita. Monipuolisuus ja laajakatseisuus on voimavaramme. Etenemme aina koiran hyvinvointi edellä.

Haemme jatkuvasti uusia ideoita koulutuksiimme ja kouluttaudumme itse. Heidi ja Maarit aloittaa 2022 keväällä Eläintenkouluttaja (AT) koulutuksen Kannuksessa. Tiimistämme löytyy laajasti kokemusta erirotuisista ja -tyyppisistä koirista sekä useista eri harrastuslajeista. Koulutuksissamme panostamme aina koiran omaehtoiseen aktiivisuuteen ja koiran sekä ohjaajan yhteistyöhön ja suhteeseen - unohtamatta loppuun hiottuja teknisiä kokonaisuuksia. Koulutamme pienistä paloista kestäviä laajempia kokonaisuuksia.

Kouluttajat ja yrittäjät

Yhteistyössä

Aaltotassu_logo.jpg
.png
.jpg